24 blokta murat ve aksel akşam sizlerı beklerım 4 te işten cıkcam 5 gıbı sanayıde gazcıda olurum
telım 0535 412 24 55
burak bir aksilik çıkmazsa geleceğim görüşürüz hem tanışmış oluruz.
0535 853 6522
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
24 blokta murat ve aksel akşam sizlerı beklerım 4 te işten cıkcam 5 gıbı sanayıde gazcıda olurum
telım 0535 412 24 55
elektırık ısı olursa yardım ederım berker abı başım ustune
mınubese bındım başım dönuyor mıdem bı tuaf oldu araba tutmaya başladı eve geldım tansıyonum 10 duşmuş eve zor attım kendımı ya bırden oldu bana böyle bırşey
abi tasarımı yapıyorum yavaş yavaş cam filmi-jant-vogtland yay şu an aracın üstünde... sırada blow off ve spoiler varbiz senin arabaya tasarımı yaptık tolga
abi tasarımı yapıyorum yavaş yavaş cam filmi-jant-vogtland yay şu an aracın üstünde... sırada blow off ve spoiler var
olm o süpriz kısımdı niye deşifre ediyonÇiziği söylemeyi unutmuşsun abi.
olm o süpriz kısımdı niye deşifre ediyon
sagol allah razı olsunbu arada geçmiş olsun.
tamam abi degıştırırız kayışı yada ben yerıne bırsey alırım gazda gıdış nasıl sımdı ?hayırlı kandiller beyler,
bugün aracın triger devirdaim ve v kayışı değişti bakım yapıldı. işçilik parçalar hariç 100 tl işinin ehli bir usta dileyene yardımcı olurum. ayrıca bizim ticari aracı da sürekli aynı ustama götürüyorum.
Burak ayrıca o aldığımız kayış benim araca uygun değilmiş bi ara sana versem yada beraber gitsek de iade etsek nasıl olur?