bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fotoğraflar tekrar yükleniyor..

iyi geceler arkadaşlar :) burak eline sağlık fotolar guzel olmuş ama birinde iyice yamyam çıkmışım :D

fabrıkada calısan arkadasımız mudanya yolunda trafık kazası gecirerek vefat etmış ya cumartesı olmus yada pazar gunu cok uzuldum 23 yasında gencecık cocuk allah ailesıne yardımcısı olsun :(

ALLAH rahmet eylesin,trafiğin şakası yok,çok dikkat etmek lazım,ALLAH böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın inşallah....

Bu programı yazanında,yazdıranında ta... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

ALLAH rahmet eylesin,trafiğin şakası yok,çok dikkat etmek lazım,ALLAH böyle bir acıyı kimseye yaşatmasın inşallah....
eyvallah sagol ılhan 2008 amcamınoglu kaybettum sımdıde bı arkadasımızı trafıge kurban verdık şakası yok :(
ıyısınız beyler ınsallah bı yaramazlık yok burak nargıle ıcerken tekleme yapmış dıye duydum:)

eyvallah sagol ılhan 2008 amcamınoglu kaybettum sımdıde bı arkadasımızı trafıge kurban verdık şakası yok :(
ıyısınız beyler ınsallah bı yaramazlık yok burak nargıle ıcerken tekleme yapmış dıye duydum:)

Abi bi sorun yok ya,güldürüyolar güldürüyolar sonra öksürünce bize patlıyor. :D Şimdi savunmaya girmiyim hiç. :D :D

Başınız sağolsun abi. :/

sagol burak
vay garıbanımı yanlız bıraktık basına neler geldı :D

Geri