2004 arabaya çok gibi.. ben arkadaşa cosmoyu 17 ye aldım..2005-2006 olsa belki..
birde km si gerçek mi acaba
Abicim bulamadınız bir araba

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2004 arabaya çok gibi.. ben arkadaşa cosmoyu 17 ye aldım..2005-2006 olsa belki..
birde km si gerçek mi acaba
Haberim olmadı ya..bulurduk sanaAbicim bulamadınız bir arabakaç zamandır soruyorum eşe dosta gidecek araba diye
17 ye cosmo da iyimiş, kaç modeldi sizin aldıgınız, bir de yaz sezonu girdi, arabalar 1000 tl oynadı maalesef...
Ya çalışınca dikilemiyorsun işte..allah kolaylık versın berker abı ustanın basında dıkılcen kı iş bıtcek hayırlısı olsun![]()
dıktırılecek adam bulunur her turlu yeterkı işsız bırını bul koy basına yok mu emeklı baba kayın baba hehe![]()
Yok be olsa dükkan senin peder rahmette kayınpeder de sayfiyede .. emekli oldu çekti gitti adam..Bu kadar bursa yeter diye..dıktırılecek adam bulunur her turlu yeterkı işsız bırını bul koy basına yok mu emeklı baba kayın baba hehe![]()
hahahha görucez bızde baba emeklı boşta sever öyle ışlerı takıp etmeyı hasta olmasın ver sandelya otursun adamın basınaHele sen bir evlen de o zaman görecegim ben seni![]()
Haberim olmadı ya..bulurduk sana2004 benzinliydi 1000 lira mazotlu farkı 1000de yaz sezonu de 2000 lira fark yani 19.000 fiyat iyi o zaman
arkadaşının acelesi yoksa beklesin bayramdan sonra anca..bide 2011 ler çıkacak düşer fiyatlar..
bir arada corsa D 1.4 ler 22 lere 1.2 lerde 19 a düşmüştü fırladı yine fiyatlar...