selam bende bi bursalı olarak herkese modifiye,ses sistemleri ve bunlar gibi birçok şey için yardımcı olurum....
hoşgeldin, iyi forumlar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
selam bende bi bursalı olarak herkese modifiye,ses sistemleri ve bunlar gibi birçok şey için yardımcı olurum....
Bursaaa... pazar hava durumu iyi olursa ve hanımdan izin alabilirsemizmirli dostlara katılmak için bir ihtimal dağa çıkabilirim...başka niyeti olan varsa cumartesi haberleşelim...
![]()
abi cumartesi günü buraya son kararını yazarsınBursaaa... pazar hava durumu iyi olursa ve hanımdan izin alabilirsemizmirli dostlara katılmak için bir ihtimal dağa çıkabilirim...başka niyeti olan varsa cumartesi haberleşelim...
![]()
abi cumartesi günü buraya son kararını yazarsın![]()
abi pazar günü için kızları ayarladım dağa kesin gidiyoruz dimitamam yazarım, şuan hanım tepemde ekrandakileri okuyor, şimdiden yalakalık yapmaya başlasam ii olucak anca izin alırım...
![]()
abi pazar günü için kızları ayarladım dağa kesin gidiyoruz dimi![]()
Bi bakınım konunuza dedim iyi güldüm bendeabi pazar günü için kızları ayarladım dağa kesin gidiyoruz dimi![]()
Bi bakınım konunuza dedim iyi güldüm bende![]()
![]()
Sen beni sevmirsin ! Olum yazları geliyorum azda olsa bursayaYürü git!İstanbullu seniii!
![]()