bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
selam bende bi bursalı olarak herkese modifiye,ses sistemleri ve bunlar gibi birçok şey için yardımcı olurum....

günaydın arkadaşlar

Gunaydın Bursa, Hayırlı günler,

Her yerde kar var :)

Bizim büyük ihtimalle kesinleşti 7si pazar günü Uludağda olucaz Salı'ya kadar ordayız,bir ihtimal Çarşambada olabilir herhangi bir değişiklik olursa haber veririm diğer gelebilecek opelim üyelerini bekliyoruz ;) Bursalı arkadaşlarla zaten görüşürüz

Tekrar atıyorum mesajı bursalı arkadaslar sagolsun cok hızlı arka sayfaya dusmus bıle.. :)

Eşim hatırlattı ,bu pazar günü Nişan varmış ve ailecek katılmak durumundayız.Çok istememe rağmen maalesef ben bu pazar Bursadayım :(

Yüzyıllardır beklenen parça Bursa'ya iniş yapmış! :D :D :alkis::alkis::alkis::good::good::good:

nihayet :good: en geç p.tesi gelecek demişti :)

babamı sabah doktora hastaneye randövuye yetıstırdım ılac raporlarını herseyı hallettık eczaneye gııtık kabull atmedı yanlış hazırlamışlar raporu hey sabır bır daha ugraş baş hekım yardımcısı yok aradım zarzor halletım bu kadar tam teşekkurlu şevket yılmaz hastanesı problem ya lanet olsun :(gecen senede yanmıştı bılen bılır her taraf kar yazlık v kanal spor lastıklerle delı gıttıım yanlız fren dokundunmu mevlam cayıra oluyor rampada bıraz zorlandım anladımkı mecburı kalmadıkca yola cıkmıcaksın kışlık lastıklerınız yoksa yola cıkmayın ınsanlar da bı hoş yolun ortasında gıdıyor dıkkat edın :)

Aman Burak dikkat et, V desen yazlıklarla başına iş alma

Geri