bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
teşekkür ederim Burak; Astra G evet ama ögrenmeye başladım :) Bursa 1050 konutlarda ikamet ediyorum.
yakınız hergun 1050 konutlardan önunden gecıyoruz organıze sanayı calıstıgım ıcın iş dolasıyısıyla servısle :D

Ben bu lastiklerle kaymadan nasıl gidiyorum anlamadım.Sanırım kullanıcı marifeti diye buna diyorlar :)[/QUOTE]
valla sabah cok kotuydu aman dıkkat dıyorum :rolleyes:

Son düzenleme:
yakınız hergun 1050 konutlardan önunden gecıyoruz organıze sanayı calıstıgım ıcın iş dolasıyısıyla servısle :D

Ben bu lastiklerle kaymadan nasıl gidiyorum anlamadım.Sanırım kullanıcı marifeti diye buna diyorlar :)
valla sabah cok kotuydu aman dıkkat dıyorum :rolleyes:[/QUOTE]

Hııımmm evet yakınmışız :) Bursadaki arkadaşlarla tanışmak lazım diye düşünüyorum...

görüşmek dileğiyle diyelim o zaman...

aramıza hoşgeldin keyifli forumlar buzlanmaya çok dikkat edelim arkadaşlar geçen hafta ç.tesi günü bütün gün takside çalıştım yollar fenaydı botaniğin orada kaptırdım gidiyorum 100 falan bi baktım önümde şahin dönmüş bana bakıyo frenledim araba kaymaya başladı ama toparladım sıkıntı olmadı gerçi bu havada normal lastiklerde çıkılmaz ama millet çıkıyo başkalarının canını da yakıyorlar gerek yok yaaa

aramıza hoşgeldin keyifli forumlar buzlanmaya çok dikkat edelim arkadaşlar geçen hafta ç.tesi günü bütün gün takside çalıştım yollar fenaydı botaniğin orada kaptırdım gidiyorum 100 falan bi baktım önümde şahin dönmüş bana bakıyo frenledim araba kaymaya başladı ama toparladım sıkıntı olmadı gerçi bu havada normal lastiklerde çıkılmaz ama millet çıkıyo başkalarının canını da yakıyorlar gerek yok yaaa

Teşekkür ederim...
Evet dikkatli olmak lazım olumsuz hava şartlarında.Dİkkatli araç kullandığımı düşünüyorum.Trafik canavarı olmamak lazım...

günaydın gençler ve kendini genç hissedenler:D:D

öğlen oldu ama :) yeni uyananlara ve kendini genç hissedenlere günaydın :)

Bursa yeni uyanıyor ohh maaşallah :)

Bende o yeni uyananların arasında olmak isterdim şu karlı havada :)))

allah herkese nasip etsin:D:D

Geri