bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çağrı ,geçen hafta Emre ve arkadaşları dağa çıkmıştı, zincirsiz çıkamayıp yola 4x4 le devam etmişler, kar yeterli pisiler güzel, somestr tatili nedeniyle oteller dolu,ortam süper anlayacagın

Hmmmmmmm :D

Ya Büyük otel oteller bölgesindemi 1 demi 2nci bölgedemi kalıyor yer olarak Bursalı arkadaslardan yardımcı olacak varmı acaba?

Ya Büyük otel oteller bölgesindemi 1 demi 2nci bölgedemi kalıyor yer olarak Bursalı arkadaslardan yardımcı olacak varmı acaba?

1. bölge yıllardır bilinen Beceren,Kar otel,Ağaolu vs otellerin oldugu, pistlerini bildiğin bölge, tek dezavantajı kalabalık oluşu. kısaca birazda piyasa yapayım, kalabalıkta kayayım diyorsan 1. bölge, daha boş pistlerde rahat kaymak istiyorsan 2. bölge.Ancak 2. bölgede ki pistlerin biraz daha gelişmesi gerekiyor.Zaman zaman uzun düzlükler var seni yavaşlatabilir.Özellikle 2. bölge beden terbiyesi telesiyeji ile yavaş yavaş çıkıp,uzun bir pistten aşşağı kopartabilirsin.Ama ben her zaman 1. bölgeyi tek geçerim.İsteyen kendine kayak yer buluyor ve keyfine bakıyor.Büyük ve eski oteller de hep birinci bölgede, yeni açılanlar ise 2. bölgede (wow, monte baia)

Bu arada kendini üye arşivi bölümünde tanıt..Ama tabi önce kendini Bursa'da tanıtman güzel takdire şayan o ayrı :D
Bu sayılıyor mu Berker...
:D

Sayılır canım :) Gurkan ama sen yine de Üye Arşivine bir kendini tanıt, böylece herkes seni tanımış olsun :;)

Geçen sene bir turlamıstık 2.ci en son gittiğimiz yer sanırım birinci bölge değilmi diğer bölgeyede çok uzak değil yürüyerek 5 dk kadarmı sürmüştü? Yanlışmı hatırlıyorum.

Geçen sene bir turlamıstık 2.ci en son gittiğimiz yer sanırım birinci bölge değilmi diğer bölgeyede çok uzak değil yürüyerek 5 dk kadarmı sürmüştü? Yanlışmı hatırlıyorum.

Geçen sene beraber gittiğimiz yer birinci bölge, araçları yol kenarına park edip beceren pistinin kenarında kadar yürüyüp orada foto çekinmiştik

Arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza.Opel Astra 1.6 comfort aldım ama hiçbirşeyinden anlamıyorum.
İç lambanın bile nerden yandıgını bir hafta sonra buldum :)
Sanırım en çok yardıma ihtiyacı olan benim :)) Elimden tutarsanız sevinirim :)))
hoşgeldın gurkan astra g ise far butonunu kendıne dogru cek ıc lambalar yanıcaktır bu arada nerde ıkamet edıyon :)

Bursaya geliyorum..

Nasıl havalar oralarda ?

huuu...

çevreyolunda sıkarım diodum 260-270 ((:

Geri