bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burak çok sıkıcısın :D

Neyse daha gençsin yaparsın zamanı gelince herşeyi ama eğlenmek lazım evde olmuyo :D

pazar akşamından beri daha 1 gram uyumadım limandayız günlerdir az önce eve geldim şimdi de uyuyamıyorum :S işin kötü tarafı perşembe yani yılbaşı akşamıda çalışıcam büyük ihtimal hatun beni kesicek:)

Allah sabır versin Sercan :)

gelemedim kendime valla:D

bundan sonra pek planlanan aktiviteler yatmaz beyaw, işin başında artık Berker var, her türlü talebi titizlikler deyerlendirir, en kısa sürede de uygulamaya geçer...Berker öyle koftiden bölüm sorumlularından değildir beyaw..:)

Not: bende pek kamyoncu tipi yoktur ama sağ ayak bileyim iyidir, iyi aragaz çekerim..:)

Yılmazım bu kadar gaz bogar, ara sıra vites te değiştir :)

bunun üstüne laf söylenmez:D

Biraz müsade arkadaşlar, yılsonu işlerim acayip yogun, oturamıyorum net başına, yapacagız bişeyler merak etmeyin, agırlık okey den yana sanırım, o zaman dönence herkese uyarsa oraya gideriz ?

pazar akşamından beri daha 1 gram uyumadım limandayız günlerdir az önce eve geldim şimdi de uyuyamıyorum :S işin kötü tarafı perşembe yani yılbaşı akşamıda çalışıcam büyük ihtimal hatun beni kesicek:)

Neredeyse bende yılbaşı akşamı Gemprotta olacaktım ama 1 ocak ta,öglenden itibaren oradayım Sercan beklerim :) yine gemimiz var :)

büyük ihtimal denk geliriz berker abi:) bizimde gemi belki sarkar

Geri