bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla baya bi sordum ben beşyolda bulamadık bi türlü
biraz degişiklik yapmam lazım araba degiştiremiyorum bari degişiklik olsun komple bi film yaptırıcam bi de şu direkleri nerde siyaha kaplatabilirim bursada bildigin güzel işçilikli bi yer varmı?

valla baya bi sordum ben beşyolda bulamadık bi türlü
biraz degişiklik yapmam lazım araba degiştiremiyorum bari degişiklik olsun komple bi film yaptırıcam bi de şu direkleri nerde siyaha kaplatabilirim bursada bildigin güzel işçilikli bi yer varmı?
haci bızım gazcı sedat dıye arkadaş var onun clıo var baktım tavanı kaplatmış hoşuma gıttı sorcam nerde yaptırmış dıye ıscılıgı guzeldı :rolleyes:
bende degıstıremıyom suan durumlar el vermıyor yaz gelsın :D

tamam kardeşim bu ara çok yogunuz ya limandayım ya sanayide dükkanda bi fırsatta gelip 5yol sanayi fln dolaşmak istiyorum artık degişiklik lazım:D

sercan ben senın yerınden olsam tampon ve farları degısırım on arka b2 yaparım sankı yenı kasa yenı arac almış gıbı olursun bı kac kısıde gördum 98 kasa 2001 kasa gıbı oluyor :D

bi tanede gemlikte var kafadan tıklamış bi yere b2 farı sis fln güzel duruyo ama kafadan kazalı dicekler diye içime sinmiyo hadi benim sinse peder itiraz edicek stoplar soldu diye yeni bi takım aldım ona bile bi ton laf söyledi adam:D

haci bızım gazcı sedat dıye arkadaş var onun clıo var baktım tavanı kaplatmış hoşuma gıttı sorcam nerde yaptırmış dıye ıscılıgı guzeldı :rolleyes:
bende degıstıremıyom suan durumlar el vermıyor yaz gelsın :D
yok be abi mehmetlerin clio nun tavan güzel değil ben yakından inceledim çok kusurlu olmuş çok kötü duruyo yakından bi daha incele ne dediğimi anlarsın:D

İşten bol ne var. :rolleyes: :D
hala elızabet yanı :D
bi tanede gemlikte var kafadan tıklamış bi yere b2 farı sis fln güzel duruyo ama kafadan kazalı dicekler diye içime sinmiyo hadi benim sinse peder itiraz edicek stoplar soldu diye yeni bi takım aldım ona bile bi ton laf söyledi adam:D
valla aga guzel oluyor benım hoşuma gıttı sankı model yukseltımısın gıbı oluyor tavsıye ederım :)

kusur olmasada bezle silince bile siliniyo tavan cila atarsan topluyo kendini bi ona çözüm bulamadım

Geri