bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
iyi akşamlar bursa...

Berker hayırlı olsun, başkanlık yakışır...böyle giderse bursa spora bile başkan olursun..;)

Bol bol aktivite bekliyoruz artık..:)

yılbaşı geçsin kar kalınlığı artsın uludağ yapalım ilk fırsatta...sucuklar gözümün önünden gitmiyor buaralar..:)

Yılmazım, bencede Bursa ekibi olarak bir pazar kar üzeri sucuk-mangal yapalım, sitenin canı kalsın, hatta izmir ekibini de davet edelim, haber bekliyorlar çünkü :) şu kar biraz daha yükselsin bakalım :)

berker abi aktivite isteriz:D:D

Bende aktivite bol da, yeterki herkesin vatki/keyfi olsun :)

ıyı aksamlar abı bursa spor atkımı taktım dolaşıyordum :D:D
ford focus trend 1,6 benzınlı 110 hp 2006 model hb gri renk 47 bınde kazası belası sadece on koput degısık kaskodan ustune tugla duşmuş lodosta araba cıllı gıbı degısıyım ya cok hoşuma gıttı :rolleyes:
bi sorıyım dedım sızlere :D

Bu galibiyet yakıştı bize :)

2006 Focus benzinli yakışır ama LPG isterim diye tutturur biliyorsun :) iyi arabadır, iyi kaçar :) kaput sorun etmez ,fiyat iyiyse bakmak lazım

Burak yalnız şimdi farkettim trend modeli yazmışsın, onlar bayagı boş olur haberin olsun, donanımına iyi bakmak lazım

İyi akşamlar Bursa..

Burak yalnız şimdi farkettim trend modeli yazmışsın, onlar bayagı boş olur haberin olsun, donanımına iyi bakmak lazım
cha modelının bı duşugu arabanın temızlıgı hasta oldum maşallahı var
4 aırbag abs kılıma 4 cam otomatık merkızı kılıt kumada kontrol camları kapatma acma :rolleyes:
sıs lambası 16 ınc alaşımlı jantlar track cd calar orjınal
4 dısk fren az önce fılım cektırdım nurıde kapılara bagaja nıkalaj yaptırdım haftayada zavolllı lpg taktırcam kendı arabam gıbı ugraşıyorum :)
curıse control yok yolbılgısayrı yok sanruf yok otomatık kılıma yok berker abı focuslar saglam arac ustune para alcam 3,4 lıra :D:D

eyvallah Burak, bu kadar özellike üzerine bir de 3-4 lirada para alacaksan iyiymiş

cha modelının bı duşugu arabanın temızlıgı hasta oldum maşallahı var
4 aırbag abs kılıma 4 cam otomatık merkızı kılıt kumada kontrol camları kapatma acma :rolleyes:
sıs lambası 16 ınc alaşımlı jantlar track cd calar orjınal
4 dısk fren az önce fılım cektırdım nurıde kapılara bagaja nıkalaj yaptırdım haftayada zavolllı lpg taktırcam kendı arabam gıbı ugraşıyorum :)
curıse control yok yolbılgısayrı yok sanruf yok otomatık kılıma yok berker abı focuslar saglam arac ustune para alcam 3,4 lıra :D:D

Abi senin sanrufun yeter. :D :cool:

Abi senin sanrufun yeter. :D :cool:
burak benım araba alayına yeter de yapıcak bırsey kalmadı artık :D
can sıkıntısı efsane yenıden yapılandırmak lazım seneye kısmetse chıp + elektronık eksoz jant opc konsol navı cruse control esp koltuk ısıtma işine gırmeyı dusunuyom arbayı degışmessem opc merak saldık ozaman cok tehlıkelı makına olucak :D:D
tabı arbayı degısmessem :D

burak benım araba alayına yeter de yapıcak bırsey kalmadı artık :D
can sıkıntısı efsane yenıden yapılandırmak lazım seneye kısmetse chıp + elektronık eksoz jant opc konsol navı cruse control esp koltuk ısıtma işine gırmeyı dusunuyom arbayı degışmessem opc merak saldık ozaman cok tehlıkelı makına olucak :D:D
tabı arbayı degısmessem :D

Abi sat,Astra H al en Cosmosundan. Onu OPC yaparsın.. :) Ya da farklı markalara yönel..

Geri