bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi Akşamlar Bursa.. :)

Görkem abi geçmiş olsun böyle şerefsiz çok işte...
araba yok dert yok :D

Burak abi sanada geçmiş olsun dikkat et ;) :D:D:D

boyattırak kaskodan zaten arabada boyalık yerler var ne uzuluyon hamsi şukur et lan :D

Burak abi sanada geçmiş olsun dikkat et ;) :D:D:D
sagol mesut oturamıyoz agrı var :rolleyes:
catıdaki guvenlık ıcın olan pc yı degıstırdık canavar oldu mesut sıfır cift cekırdek 512 mg 256 bıt ekran kartı var işe el atmasak gecıreceklerdı :D

boyattırak kaskodan zaten arabada boyalık yerler var ne uzuluyon hamsi şukur et lan :D

ya arabayı gördükçe onu yapanı elime geçirsem naparım acaba bilmiyorum... ulan insan bunu neden yaparrrr :mad:

kaskodan yaptıramamki kanka minionarım yok..

sagol mesut oturamıyoz agrı var :rolleyes:
catıdaki guvenlık ıcın olan pc yı degıstırdık canavar oldu mesut sıfır cift cekırdek 512 mg 256 bıt ekran kartı var işe el atmasak gecıreceklerdı :D

Biraz daha toplanmış abi ben bi kabataslak sordm 9 kamera kablo falan 4600 etmez dediler 3500 hadi en fazla 4000 olur dediler :) o adamı yolla bana dayağı hakediyor ;)

ya arabayı gördükçe onu yapanı elime geçirsem naparım acaba bilmiyorum... ulan insan bunu neden yaparrrr :mad:

kaskodan yaptıramamki kanka minionarım yok..
boz gıtsın bırsey olmaz sonucta kasko parasını taksıtle oduyosun daha mantıklı ;)

Offffffff Burnuuum...

Biraz daha toplanmış abi ben bi kabataslak sordm 9 kamera kablo falan 4600 etmez dediler 3500 hadi en fazla 4000 olur dediler :) o adamı yolla bana dayağı hakediyor ;)
zaten adama bı bagırdım telefonla korkudan yanındakı elemanları bıle degısmış uşkıatcı cıktı elemanları ındıregandı yaptıgını anldı mal ınsan :rolleyes:
kapı gırısıne 1 kamera ve artı pc bızım full sıfır oldu ıyı oldu aku lazım :rolleyes:

Geri