bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hadi bakalım öyle olsun:D hadi git uyu artık gelcem döve döve uyutcam bak en sonunda:D
senin uyumanı da devlet meselesi haline getirdik ha :)

:D Hadi iyi geceler cümleten.

Yeni jenerasyonada uyalım;

Good night Bursa Opelim.Net Team ! :)

:D

Gunaydın Bursa

sorry, good morning :) have a nice day Bursa

Günaydın Bursa. / Good Morning Bursa ! :)

Okuldayım,sınavı bekliyorum.. :(

la olm hala mı girecen sınava yuh yani:)

Bi gecede coşmuşunuz maşallah bursa :D

yanlız 3g sadece görüntülü konuşmaya yaramıyo arkadaşlar telefonu aldıgımdan beri 1 kere denemek için kullandım pek işime yaramıyo ama internete baglanırken edge yerine 3g ile baglanıyo ve facebook hotmail myspace fln gayet hızlı şekilde açılıyo edge hızında işkenceye dönüyo sayfaların açılması wi-fi güzel bi özellik bende isterdim ama olmadı şu an ise hiçbir sıkıntısını görmüyorum ayda 30knt e dağ başından bile internete girebiliyorum.

bu arada bugün tüv e gittim muayeneye tavana egzoza filme xenona bişey demeyen zihniyet çamurluk sinyalleri beyaz ve parkla yanıyo diye agır kusur saydı ve geçirmedi:)

la olm hala mı girecen sınava yuh yani:)

Girdim abi çıktım.

Öyle bi yazdım ki kağıt yetmedi bana ! :D

yanlız 3g sadece görüntülü konuşmaya yaramıyo arkadaşlar telefonu aldıgımdan beri 1 kere denemek için kullandım pek işime yaramıyo ama internete baglanırken edge yerine 3g ile baglanıyo ve facebook hotmail myspace fln gayet hızlı şekilde açılıyo edge hızında işkenceye dönüyo sayfaların açılması wi-fi güzel bi özellik bende isterdim ama olmadı şu an ise hiçbir sıkıntısını görmüyorum ayda 30knt e dağ başından bile internete girebiliyorum.

Abi,telefondan hızlı internet olsa nolur olmasa nolur. :) Yani bence pek gerekli birşey değil,sonuçta önemli bir iş adamının işine yarar maillere falan hızlı bakmak için. Ama bizler için gereksiz ,kullanırken öyle msn'e falan giriyoruz zaten boşuna fazladan para vermeye gerek yok bence.

Odamda uçan bi böcekle beraber yaşıyorum.. :D

Geri