bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abilerim, kardeşlerim; aracın sigortasının süresi bitiyor ayın 1'inde.. Önerebileceğiniz sigorta şirketlerini bekliyorum. Şu anki kaskoyu falan değiştiricem zaten memnun değilim. Lütfen yardım edin :cool:

Abilerim, kardeşlerim; aracın sigortasının süresi bitiyor ayın 1'inde.. Önerebileceğiniz sigorta şirketlerini bekliyorum. Şu anki kaskoyu falan değiştiricem zaten memnun değilim. Lütfen yardım edin :cool:

Abi biz Birlik Sigorta kullanıyoruz,Astra'dada aynı sigorta şirketini kullanıyorduk. Nissan Sunny'miz vardı Astra'dan önce pert oldu,ondada Birlik Sigortayı kullandık. Pert olan arabamızda ödemeyi geciktirmeden yaptılar,Astra'yı çok vurmuştuk kendi kaportacımızda yaptırdık araç bazen geç çıktı ama o sigorta yüzünden değil kaportacımız yüzündendi.

Kötü,olumsuz bir olay yaşamadık Birlik Sigorta ile..

Tavsiyemdir...

Daha çok ismi duyulmuş firmaları tercih edicem burak bende de x sigorta var ama tırt hiç memnun değilim.

Ben Güneş Sigortayı öneririm, hem kasko hem trafik sigortasını oradan yaptırıyorum, memnunum, daha önce pert olan corsa nın parasını 45 gün de, üstelik kasko değeri üzerinden ödemişlerdi.

bizim başak sigortaydı dun doldu kasko axa oyaktan yaptırdım fiyatı da uygun zaten bizim bütün durak oraya yapırıyor tavsiye ederim bu mini onarım falan autokıng de değil dilediğin opel servislerinde yaptırıyorsun

Teşekkürler. Yazdıklarınızı dikkate alarak araştırma yapıcam ;)

senin x sigorta anadolu değilse benim akraba orda çalışiıyor kasko trafik sigortası falan yapıyor istersen fiyat alırız emre

İyi Geceler Bursa...

Yine bir sessizlik,hayır olsun... :)

Bu arada,Mesut bugün siteye girmiş aşağıda bugün siteye girenler bölümünde gördüm.

Bu arada Günaydınlar herkese :)

Geri