siz gidin giderken beni dağda nevzat amcamın cafesine bırakın başka bişey istemiyorumgezı yapcaz kocum kutahyaya kadar bol bol leblebı yersın
alabalık cabası

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
siz gidin giderken beni dağda nevzat amcamın cafesine bırakın başka bişey istemiyorumgezı yapcaz kocum kutahyaya kadar bol bol leblebı yersın
alabalık cabası
bak çocuk işini biliyogel benim kaderimle oynama dağa çıkalım
![]()
oooo dağda insan çokne oylatı ne kütahyası abi ya uludağ diyorum başka bişey demiyorum
ayağımızın dibindeki güzellikler varken niye kütahyaya gidelim
![]()
![]()
ters kalıyo kocum sen bıraz dogayla başbaşa takıl tabana kuvvet takıl kafana göresiz gidin giderken beni dağda nevzat amcamın cafesine bırakın başka bişey istemiyorum![]()
gezı yapcaz kocum kutahyaya kadar bol bol leblebı yersın
alabalık cabası
bidaha dağa çıktığımda doğayla falan hepsinle başbaşa takılma gibi bi planım var zatenters kalıyo kocum sen bıraz dogayla başbaşa takıl tabana kuvvet takıl kafana göre![]()
oo benım balıgımdan taktım etcem merak etmesın :saplak:Tolga abi Sarı balık istiyomuş.![]()
senı koca yaylada atarım aşagı spor yap bacakların acılır unıvertesye kadar koşarsınbidaha dağa çıktığımda doğayla falan hepsinle başbaşa takılma gibi bi planım var zaten![]()
sen git kütahya ya en iyisi biz dağa giderizoo benım balıgımdan taktım etcem merak etmesın :saplak:
senı koca yaylada atarım aşagı spor yap bacakların acılır unıvertesye kadar koşarsın![]()
bankta nasıl fantazıdır anlamadımkı