bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gunaydın bursa

Gunaydın Bursa :) Hayırlı Günler

Günaydın Bursa.

Bitsin artık şu sınavlar. :mad:

günaydın beyler.....

heeeyyy ahali noluyor beyaw...gnaydın....iyi günler....iyi akşamlar... muhabbetiniz bol olsun...:rolleyes: noldu okey partisi ...:confused: noldu aktiviteler...:confused: bursa kış geldi canlılık yok hala...gerçi dağda da kar yok ama neyse...

dün akşam dağdaydım gece 24 de döndüm hayat yok gibi bişey...kar yok tadı yok dağın millet isyanlarda...

şöyle güzel kar olsa da bir mangal yapsak artık...sucuklar ruyalarıma girmeye başladı...:)

haykam iyi akşamlar bursa...

Uludag buluşması düşünüyoruz ama henüz plan aşamasında, zaten dağda kar da yok dediğiniz gibi, isterseniz yakın ,önümüzdeki hafta sonlarından birinde buluşalım 16-17 Ocak yada 23-24 Ocak, herkes iç güç durumlarına baksın,program yapalım :)

tabi alternatif fikirlere de açığız :D

Uludag buluşması düşünüyoruz ama henüz plan aşamasında, zaten dağda kar da yok dediğiniz gibi, isterseniz yakın ,önümüzdeki hafta sonlarından birinde buluşalım 16-17 Ocak yada 23-24 Ocak, herkes iç güç durumlarına baksın,program yapalım :)

tabi alternatif fikirlere de açığız :D

22 Ocak doğum günüm. :D Ama aynı zamanda karne günü. :( 24 Ocak pazar'a denk gelir herkes müsait olur bence.. :)

Gunaydın Bursa,

Hayırlı Cumalar

hayırlı cumalar hayırlı sabahlar uludag projesı göruyorum sanki :D

Cumanız mübarek olsun

Geri