bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
oo yılmaz sen bu koşturmaca içindeyken hala monotonluktan bahsediyorsan helal olsun vallahi :) mayışma man lazım senin bu aralar uyanık ol :D

evet ya bişeyler yapsak fena olmaz, haftasonları herkes bir yerlere dagılıyor, en güzeli hafta içi akşam(ları) bence, siz ne dersiniz beyler

hiç sorma koşuşturma ki ne koşuşturmaca...:help:

benim amacımda bu yoğun tempodan kurtulup biraz kafa dağıtmak aslında...

anladım yukardakı acık hava oturma park alanı var anladım yazın gece tokyo dıfrıtı anımsatıyo modlu arabalar sag da solda :D
hayırlısı olsun allah yardımcın olsun baya bı para lazım:D

evet hiç sorma hemde baya lazımm...yaw ben buralara biyerlere mendil açar gibi bi bağış başlığı açsam nasıl iş yaparmı acaba:D :D

uludag yolunda bir kendin pişir kendin ye tarzı yere gidip güzel bir pazar günü gecirebiliriz mesela, temiz hava ,bol güneş ,kekik kokan etler mangalda, yanına yogurt...of mis gibi :)

berker valla şimdi damarıma bastın haa...olurda bu işi bensiz yaparsanız kimsenin düğününde çalmam ona göre:D

orhaneli yolunda da güzel mekanlar var..
,
niyetine girelim bakalım neler olacak:)

,

bu aralar bir kene belasıdır aldı başını gidiyor...:( insan tedirgin oluyo istemese de...yüksek rakım ve bol oksijenli yerleri su kenarı yerlere tercih etsek daha ii olacak gibi...:good:

,

bende onu diyorum işte, niyetine girelim de, mekan seçmesi kolay, su kenarıda olur, ağaç gölgesi de, paçaları çoraba sokarız, kene bize neyler :kop:

bende onu diyorum işte, niyetine girelim de, mekan seçmesi kolay, su kenarıda olur, ağaç gölgesi de, paçaları çoraba sokarız, kene bize neyler :kop:

valla ben tulum giyer gelirim dedemden kalma arı korunakları vardı onları giyer gelirim:alkis: :D

acı patlıcanı kırağı çalmazmış..:)

acı patlıcanı kırağı çalmazmış..:)

abicim ne acısı beyaw biz daha sütüz süüttt :D :)

eskidenmiş o dediğin biz eskiler gibi tereyağ değil sana yağ çocuğuyuz...neyimiz doğal ki kırağı bizi etkilemesin üf deseler hasta oluyoz beyaw...:sorry:

Geri