bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın beyler...

yaw opelciler maşallah kopmuş beyaw, ama normaldir bikere almanın tadına bakan bidaha almandan vazgeçemiyor, hep daha fazlasını istiyor...:);)

bende taktım bu aralar vw ye ...

sakın bulaşma caddy turbo değişti 3000 tl :D

onu okudum ondan sonra dedim zaten pahalıya gelecek o yüzden rışite mi yaptırayım dedim arkadaşım bana 150 dedi sen gitsen sana daha uygun bi fiyat verir mi onu diyorum;)
faık ben yaptırırım ozaman nedeyım hacı sana 150 olmaz 125 140 100 olur telefonla bırsey dıyemem yuz yuze görusmem lazım ruşıt abıyle benım tanıdık dıcem ;)

günaydın beyler...

yaw opelciler maşallah kopmuş beyaw, ama normaldir bikere almanın tadına bakan bidaha almandan vazgeçemiyor, hep daha fazlasını istiyor...:);)

bende taktım bu aralar vw ye ...
ne cadey si boşver sanzımanları ve turbo hep problemlı wv nın sıfır alıcaksan bırsey dıyemem garantısı var sonucta ;)

burak banada kaş yaptıralım kanka :)

burak banada kaş yaptıralım kanka :)
ya ne kaşı ne gözu ahmet ya sen arka spoylerı bıle cıkarmam lazım gızlı gızlı gece ya arabayı bozuyor farların ıcını sıyah boyatmak lazım yada angell aye şart herhalde kaşınıyon sen anadıgım kadarıyla :D:D

evet aynen servıse ınecem lambalara ben işe gıder görusmek uzere beyler hoşcakalın :)

faık ben yaptırırım ozaman nedeyım hacı sana 150 olmaz 125 140 100 olur telefonla bırsey dıyemem yuz yuze görusmem lazım ruşıt abıyle benım tanıdık dıcem ;)
hacı 1-2 haftaya kadar gidelim ben sana dönerim bu konuyla ilgili

Hadi hayırlı işLer :)

Geri