bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
:D Abi Bursa olarak buluşalım ya? Ben sadece Burak Abi'yi görmek için şey etmiştim.:D
ama gencler siz gelın mahhalleeye ayarlayiinn anadolu lısesının orasi uyarmii yada bayan kuaför oldugu yer mesutlerın oldugu yer bana alo deyın abı burdayız sizi kırcam maksat genclerın gönlu olsun :)

bende sizi seviyorum ahmet yanliş anlamaz mevzusunda haklıdir
guzel bir bulusma bursa genelı yapalım gunduz hafta sonu :)

Bilmem,önce mahalle içimi yapsak ? Yoksa Bursa geneli yapıp biz mahallede toplanıp hep berabermi gitsek ? :D

yılmaz abı kayıplardasın evledın valla yenge bırakmıyo anlasılan:D

aynen..:) hiç sorma odada odaya geçerken bile hayrola nereye diyor..:) hele pc başına demeye kalmıyor...terliği en son havada görüyorum gerisini hatılamıyorum...:o:D

aynen..:) hiç sorma odada odaya geçerken bile hayrola nereye diyor..:) hele pc başına demeye kalmıyor...terliği en son havada görüyorum gerisini hatılamıyorum...:o:D
hadı ya eyvahlar olsunnn kestele gelıyorum goremıyorum senı yılmaz abı calısmıyonmu kestelde;)

:kop::kop::kop::kop: abi süpersin bizede örnek oluyosunuz yandık walla :)

örnek olmasına oluyorum da kötümü iyi mi siz karar verin beyaw...

kestelede çalmaya devam ama bu aralar düğünler pek yok koca ocak ayında 1 tane düğün oldu bizim salonda..:( battık beyaw şubatta da şuana kadar 1 tane yaptık...mart karanlık..:( ben Zümrüt D.S. da çalıyorum denk gelirse geçerken düğün olduğunu görürsen gel uğra yanıma...

Selam Millet.! Okuldayım Ya canım çıktı.!:S ßurak Aßi Hemen Mahalle Arası Ayarlıyoruz.!;)

örnek olmasına oluyorum da kötümü iyi mi siz karar verin beyaw...

kestelede çalmaya devam ama bu aralar düğünler pek yok koca ocak ayında 1 tane düğün oldu bizim salonda..:( battık beyaw şubatta da şuana kadar 1 tane yaptık...mart karanlık..:( ben Zümrüt D.S. da çalıyorum denk gelirse geçerken düğün olduğunu görürsen gel uğra yanıma...
abı hemen hemen oralardayım ya konutlar bızım mekan :D:D
olsun abı suan cıcım ayları yengemizi yanlız bırakma :D:D

Geri