bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selam Bursa, Ahmet ve Burak, pm ler için tşk. ederim değerlendireceğim.Herkese kolay gelsin

Cumartesi Bursadaydım. önce uludağa çıktım ama gittiğimiz günkü gibi kar yoktu orda yemek yemeyelim Bursada iskender yicem dedim Bursayı talan ettim :D Sizden de kimsenin cebini yanıma almamışımki arayıp sorayım nerde yiyeyim diye. En son bir taksi durağı bulup en iyi iskendercinin hangi cadde de olduğunu sordum . Ünlü Cd. dediler. girdim navigasyona gittim ünlü cd. İskender yedim :D

Cumartesi Bursadaydım. önce uludağa çıktım ama gittiğimiz günkü gibi kar yoktu orda yemek yemeyelim Bursada iskender yicem dedim Bursayı talan ettim :D Sizden de kimsenin cebini yanıma almamışımki arayıp sorayım nerde yiyeyim diye. En son bir taksi durağı bulup en iyi iskendercinin hangi cadde de olduğunu sordum . Ünlü Cd. dediler. girdim navigasyona gittim ünlü cd. İskender yedim :D

Afiyet olsun yeliz hanım keşke haberimiz olsaydı..

olsun yine dogru yerde yemişsin :) tabi diger yandan kimsenin cebini yanına almassan taksicinin yönlendirmesine razı olursun :) neyse afiyet olsun :D

bursaya gelıpte ıskender yememiş gıtmek olmaz : :)
afiyet olsunn yeliz hanım

eee millet ne yapıyorsunuz

s.a millet.. işler yoğun giremedim bu aralar :P

iiyi aksamlar kafayi buldum tinerle saten boya yapıyorum ahmet gell kokla tavsıye ederım :D:D

Geri