bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
beyler bakın bana burak ne yapmış saolsun

getattachmentcp9.jpg

Arkadaşlar benim arabada pıoneer teyp var fakat modeli biraz eski sadece track çalıyordu bu durum benim ve saz arkadaşlarımın canını sıkıyordu malum bu krizde teyp almak yerine burak kardeşim saolsun %100 kendi imalatı olan:kop: resimde gördüğünüz üniteyi hazırladı bana artık telefonumdaki mp3 leri bu kablo aracılığı ile teybin aux çıkışından dinleyebilecez.Ayrıca bu düzenek araç kiti yerinede kullanılabiliyor
Saolasın Burak ellerin dert görmesin :)

Son düzenleme:
vay canım benım ocagıma ferrarii kornası dıkktınn dedım sana gıtmeyılım yunus emre abının yanına :D:D:D
neyse senın ıcın ölume gıderım rahat olll kardesımsin farkın olsun bıraz mp3 radyo telefonla konus eller serbest daha kondagı kapatınca ayarlarında bozulmuyo tesısatın oldu canavar :kop::kop::kop:

Son düzenleme:
Bu arada ben bugün ferrari kornası nasıl oluyormuş onuda öğrendim
hee bu arada bilmediğimiz bişey daha varmış ferrarinin havalı kornasıda varmış hani şu bizim eski ford minibüslerdeki kornalardan farididi farididi hahahahahahahahaah

Bu arada ben bugün ferrari kornası nasıl oluyormuş onuda öğrendim
hee bu arada bilmediğimiz bişey daha varmış ferrarinin havalı kornasıda varmış hani şu bizim eski ford minibüslerdeki kornalardan farididi farididi hahahahahahahahaah
ahmet olum cın işi cıft korna :D:D
bızım kı komyonmu bız feraridekı bıreberı neyse onu aldık stebell :kop::kop:
olum hep senın yuzunden panjur alakcatım ne guzell :D:D

AleykümSelam abi nasıl gidiyor nöbetler..

Geri