- Konuyu Başlatan
- #2,171
hoşgeldiniz arkadaşlar
biz burdayız her zmn bekleriz 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çok fazla sohbet imkanı bulamadık . önce et derdi sonra benim ayağımın buzun kırılmasıyla göle girmesiyle otobüste rehin kalmamla Uludağ zevkim yarım kaldı ama ocak sonu şubat başı gibi Bursaya gelicem ozaman bol bol sohbet ederiz artıkzirveyede çıkarız Herşey için teşekkürler
çok fazla sohbet imkanı bulamadık . önce et derdi sonra benim ayağımın buzun kırılmasıyla göle girmesiyle otobüste rehin kalmamla Uludağ zevkim yarım kaldı ama ocak sonu şubat başı gibi Bursaya gelicem ozaman bol bol sohbet ederiz artıkzirveyede çıkarız Herşey için teşekkürler
yeliz abla her aman bekleriz katılamadım ben organizasyona inşallah tekrar geldiğinde tanışmak üzere....çok fazla sohbet imkanı bulamadık . önce et derdi sonra benim ayağımın buzun kırılmasıyla göle girmesiyle otobüste rehin kalmamla Uludağ zevkim yarım kaldı ama ocak sonu şubat başı gibi Bursaya gelicem ozaman bol bol sohbet ederiz artıkzirveyede çıkarız Herşey için teşekkürler