bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hoşgeldiniz arkadaşlar :)biz burdayız her zmn bekleriz :)

Resimler bu akşama kaldı kusura bakmayın lütfen

Resimler ilgili konuya yuklendi beyler :) iyi seyirler :)

ellerine sağlık berker abi

uğur umut ve ibrahim abi hoşgeldiniz her zaman bekleriz :)

çok fazla sohbet imkanı bulamadık . önce et derdi sonra benim ayağımın buzun kırılmasıyla göle girmesiyle otobüste rehin kalmamla Uludağ zevkim yarım kaldı ama ocak sonu şubat başı gibi Bursaya gelicem ozaman bol bol sohbet ederiz artık :) zirveyede çıkarız Herşey için teşekkürler

çok fazla sohbet imkanı bulamadık . önce et derdi sonra benim ayağımın buzun kırılmasıyla göle girmesiyle otobüste rehin kalmamla Uludağ zevkim yarım kaldı ama ocak sonu şubat başı gibi Bursaya gelicem ozaman bol bol sohbet ederiz artık :) zirveyede çıkarız Herşey için teşekkürler

her zaman bekleriz Yeliz hanım gelmeden 1 gün önce haber verirseniz çok iyi olur herşey için teşekkürler ayağınıza sağlık..

Her zaman bekleriz , biz de çok eğlendik, sizlerede buralara kadar geldiğiniz için biz teşekkür ediyoruz. Geleceginiz zaman haber verirseniz bir organizasyon yaparız, görüşmek üzere

yeliz abla her aman bekleriz katılamadım ben organizasyona inşallah tekrar geldiğinde tanışmak üzere....

Geri