bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın Bursa..
5 tane yabancın olacağına bir tane düzgün yabancın olsaydı keşke...

Günaydın Bursa..
5 tane yabancın olacağına bir tane düzgün yabancın olsaydı keşke...
bu transfer polıtıkası ertugrul hocayı cok sarsacak makakula gıbı emnıke gıbı yırtıcı forvetı olsaydı şampıyonlar lıgınde ıyı bır sonuc alırdı sercanla olcak ıs degıl bunu herkes bılıyor gol atma yetenegı olsaydı zaten bursada oynamazdı dırek avrupada oynardı veya fb gs bjk buyuk takımlarda oynardı ;):D

bu transfer polıtıkası ertugrul hocayı cok sarsacak makakula gıbı emnıke gıbı yırtıcı forvetı olsaydı şampıyonlar lıgınde ıyı bır sonuc alırdı sercanla olcak ıs degıl bunu herkes bılıyor gol atma yetenegı olsaydı zaten bursada oynamazdı dırek avrupada oynardı veya fb gs bjk buyuk takımlarda oynardı ;):D
Bursa Tr de bulabileceği en iyi hocayla çalışıyor..Bence sercana fazla takılma Altyapıdan olsun varsın çamurdan olsun...
Vederson,svensonmuydu neydi onlar oynayacağına gençler oynasın..
Toptan kaçan sorumluluk almayan arjantinlilere bak birde bizim gençlere yırttılar kendilerini.. Olsaydı orta sahada bir Sernad gibi Guti gibi bir eleman bak ne oluyordu o zaman

Bursa Tr de bulabileceği en iyi hocayla çalışıyor..Bence sercana fazla takılma Altyapıdan olsun varsın çamurdan olsun...
Vederson,svensonmuydu neydi onlar oynayacağına gençler oynasın..
Toptan kaçan sorumluluk almayan arjantinlilere bak birde bizim gençlere yırttılar kendilerini.. Olsaydı orta sahada bir Sernad gibi Guti gibi bir eleman bak ne oluyordu o zaman
forvetsız bu iş olmaz ;)
sercan satsınlar bıtırdı bursayı kazma :mad:
catıdaydım ya su alan yer vardı kremıtlerı aktradım zıft gıbı malzeme var suruyosun boya gıbı bıtırdım valla belılm sırtım agrıyor :(
kombıde arıza yaptı temızlık yaptık ıcıne anlamadım ne oldu ya kendı kendıne duzeldı bı aksılık var sıkıldım ya mılletın gözunden patlıcam arkadaş:(

İyi akşamlar Bursa...Etraf çok sessiz..

Dersler... :s

Sınav tarihi yaklaşıyor yoğunluk arttı :)

İyi Akşamlar herkeze

İyi Akşamlar Bursa

bursa iyi akşamlarrr.. sonunda fenni muayene kabusumu bütün aksiliklere rağmen yaptırdım artık bende tescilli gazlı ve öfkeliyim:D:)

napıyım ya ugrasıyorum

Geri