Günaydın Bursa..
5 tane yabancın olacağına bir tane düzgün yabancın olsaydı keşke...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu transfer polıtıkası ertugrul hocayı cok sarsacak makakula gıbı emnıke gıbı yırtıcı forvetı olsaydı şampıyonlar lıgınde ıyı bır sonuc alırdı sercanla olcak ıs degıl bunu herkes bılıyor gol atma yetenegı olsaydı zaten bursada oynamazdı dırek avrupada oynardı veya fb gs bjk buyuk takımlarda oynardıGünaydın Bursa..
Bursa Tr de bulabileceği en iyi hocayla çalışıyor..Bence sercana fazla takılma Altyapıdan olsun varsın çamurdan olsun...bu transfer polıtıkası ertugrul hocayı cok sarsacak makakula gıbı emnıke gıbı yırtıcı forvetı olsaydı şampıyonlar lıgınde ıyı bır sonuc alırdı sercanla olcak ıs degıl bunu herkes bılıyor gol atma yetenegı olsaydı zaten bursada oynamazdı dırek avrupada oynardı veya fb gs bjk buyuk takımlarda oynardı![]()
forvetsız bu iş olmazBursa Tr de bulabileceği en iyi hocayla çalışıyor..Bence sercana fazla takılma Altyapıdan olsun varsın çamurdan olsun...
Vederson,svensonmuydu neydi onlar oynayacağına gençler oynasın..
Toptan kaçan sorumluluk almayan arjantinlilere bak birde bizim gençlere yırttılar kendilerini.. Olsaydı orta sahada bir Sernad gibi Guti gibi bir eleman bak ne oluyordu o zaman
arkadaş uğra diyorsun arıyorum seni telden çatılarda gezmekten telefona bakamıyosun ben napimmmhayırlısı olsun muro gelırken bana ugra