aynen yavru kurt![]()
İnsan giderken haber verir mustafanın yanına gidiyorum senide alayım diye

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen yavru kurt![]()
burakkkkkkkk cami gorunumlu ewın ordamı satsak ne yapsakhıc sorma cıftlık mahallesınde bı yer tarıf edıyor akıllara zarar şopar mahallesınde kumaş aldı mustafa forumdan gökhanla buluştuk gıttık yanına herkese slm var cok yorgun ve bıtkındı bu gece gerı döncek ıstanbula aksıyon yok malesef beyler yanliz size suprızım var mustafa bana gömlek bıraktı gömlek lerı satıcam forumdan ısteyen varsa %50 ındırımlı vercem yanlız L S M model gıyenenler şanslş tommy marka gömlekler elımde mevcut hazır xl xxl modellerde var başka marka kendıme aldım almak ısteyen varsa benle ırtıbata gecsın burak k emre kuşkondıkoncuk
ustune super oturcak spor kesım gömlekerım elımde paranızı yemeyın bana gelın
D
![]()
valla beynım sulandı mesto corsanın onu tampon sokuk gezıyoduk ışlerı bıtıremedık daha derken gökhan eve gıderken benı cıflıkkoy vatan mahallesıne bıraktı sag olsun gökhan görukleye gıttı onunda ışınden alıkoyduk teşekkurler
İnsan giderken haber verir mustafanın yanına gidiyorum senide alayım diye![]()
bolt denen program var wıfıden baglandınmı yutup vıdeolarını ızleyebılıyosun ben cd yapar verırım sanaBurak abi bu samsung gt-b7320 telefona nasıl java yükleyeceğiz telefon internetten video açmıyor
hajı beklemedınkı ya acele ettın gömler bende begendıgını alırsın tommy var ıcındeburakkkkkkkk cami gorunumlu ewın ordamı satsak ne yapsakbu arada bırader begenırsek bende talıp olurum gomleklereeee rengınden desenınden bahset bırazda anlayalım....
Burak abi bu samsung gt-b7320 telefona nasıl java yükleyeceğiz telefon internetten video açmıyor
burak nerden bıleyım ben bı ısınız fılan var zannettım hemen kactım bende....hoca cok ılgılendın bugun cok sagolasın......birader senn o alet cantanın ıcındede bı ben yokumhajı beklemedınkı ya acele ettın gömler bende begendıgını alırsın tommy var ıcınde![]()
sende sogol emre bırşey yapamadıkkı daha bu bırşey degılburak nerden bıleyım ben bı ısınız fılan var zannettım hemen kactım bende....hoca cok ılgılendın bugun cok sagolasın......birader senn o alet cantanın ıcındede bı ben yokumkamyon bozulsa tamır edersın o aletlerle
![]()