bursadan katılanlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 61TS061
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Günaydın herkese. Bugün yapılacak çok iş var nasıl bitireceğiz bakalım :(

nasıl iş bu ya hem ınternet hemde calışma guzelmiş :D

Abi bilgisayar başında işim :D W123 arıyoruz sw temiz var mı bildğin abi :D

Hop Tey.. :D Günaydın Bursa.

Aksel abi,sönmezin aşağısında bi tane merso var offffffffffff. Ama kaç kaç bilmiyorum.. :D 190 sanırım. :D

mersoya bınceksen e200 aşagısını bınmıcen 94 model full e200 11 bıne bulmuşlar orjınal dıyolardı bızım komşu ama ne oldu bılmem sorarım genede..

pc cökup duruyor o cökmekten bende kurmaktan bıkmadım ya :D
hacı bende dün götürdüm kasayı içini temizlettim içinden bi ben çıkmadım:D ısınıp duruyordu resetliyodu durmadan şimdi canavar gibi çalışıyor durmak yok yola devam:)

hacı bende dün götürdüm kasayı içini temizlettim içinden bi ben çıkmadım:D ısınıp duruyordu resetliyodu durmadan şimdi canavar gibi çalışıyor durmak yok yola devam:)
pıslık ınsansın muro anca arabanın motorunu temızle :kop::kop::kop:
bız oo işlerı aştık yavrum ya tek cd ıle pc kuruyoz hıc bı işlem yapmadan acayıp cdler ele gecırdım :D:D

80 yaşında bir amcaya alacağız 123ü abi ama 94 model e200 11.000 imkansız gibi bişey büyük hsarı vardır bence abi

pıslık ınsansın muro anca arabanın motorunu temızle :kop::kop::kop:
bız oo işlerı aştık yavrum ya tek cd ıle pc kuruyoz hıc bı işlem yapmadan acayıp cdler ele gecırdım :D:D
araba dışındaki şeyler pek ilgimi çekmiyo kanka üşendim walla temizlemeye aldığımdan beri daha yeni temizledim kasayı:D biz en azından bazıları gibi arabanın orasını burasını yaptırıpta görünmeyen yerlerini önemsemezlik yapmıyoruz:kop::kop: heee bide bu cd.yi kurduğun içinmi pc sürekli çöküyo eheuhehe:kop:

Geri