Bursadaki arkadaşlar yardım lütfen...!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eRaGoN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eRaGoN

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bursadaki Arkadaşlar merhaba..bu hafta içinde işlerim nedeniyle 2 günlük bi Bursa ziyaretim olucak...Hazır gitmişken Bursa sanayisinden aracıma uygun bi kaç parça düşünüyorum..Bursada önereceğiniz bir yer var mı acaba modifiye parçaları satan??Konu altından dükkan ismi vermek yasaksa özelden msj atarsanız sevinirim...
Şimdiden teşekkürler...

mesela aradıgın nedirr? ona göre yardımcı olalım?

valla aklımda kapı eşiği , ön panjur , şeffaf stop vs.. gibi parçalar var.birde jantlara bakmak istiyorum hoşuma giden uygun bişey denk gelirse ilk baştakileri almadan jant alıcam...

Arkadaşlar forumda Bursalı arkadaşımız yok mu yaa:confused:

sanayi değilde beşyoldaki aksesuarcılarda fiyat karşılaştırarak aradıklarını bulabilirsin jant konusunda da zaten konuşmuştuk.

jant konusunda uluyolda jant tunıng var ismail oto lastik ona bakabilirsin beşyolda da var dükkanı

Bursalı çokta parçacı yok demekki :) Ankara Yolu ve özellikle İstanbul(yalova) yolu ne arıyorsan bulabileceğin yerler..Sürüsüne berekettir bu nedenle fiyat konusunda da sıkıntı çekmezsin.

walla arkadaşım bursada beşyolda ne ararsan war ama jant bakacam diyosan o da war beşyolda..

Tarifle şuraya git al demek yanlış, önce sen gidip gez ,sana uyacak jantı sen sec,begen, en ucuzu nerede onu araştırırız

Geri