bursada oto yıkama

Apartmanda otursam da su saatleri girişteydi bir çeşme bağladım ucuna 25mt. de hortum birde cilalı şampuan aldım mikro fiber eldivenle kendim yıkıyorum :D

Cumartesi günü 3.5 saat uğraşmışım farkında değilim :kop:

Not olarak yıkamacılarda ki köpük gibi şey boyadaki Wax'ı söküyor cilanın ömrünü kısaltıyor yada bana öyle geliyor :) :D

bende aptda oturuyorum ama araba otoparkta kalıyor belidiyenin diye yıkayamıyorum yoksa yanda hemen tuvalet var :D

bizim şantiyede tırların falan yıkandıyı bi bölüm var tazikli su makinasından köpük makasına kadar tüm ekipmanlar mevcut, size şöyle söylim tırı lifte kaldırp altını yıkıyoruz :D bi keresinde orda yıkamıştım chevrolet varken ama kurulamaya üşendiğim için camlarda hep kireç izleri oluştu, kendi yıkamacım var mersinde doğuş car care, oraya gidiyorum bagajımda terliklerim var aynen terliklerimi giyiyorum bende engin abiyle işe koyuluyorum :D tertemiz olup çıkıyor aracım

ben kendim yıkamayı daha çok seviyorum, karcher yıkama makinası var, turtle vax şampuanla tertemiz oluyor.. fırsat bulamazsam da yıkamacıya yıkatıyorum, 9 TLye iç-dış tertemiz teslim ediyolar aracı

En kralı Geçit-Özdilek :) Yıkama kuponun yoksa 1tl mi ne veriyorsun makinasıda güzel jantlar için ayrı fırçası var cillop gibi oluyor..hatta ben bazen 2 kere geçiyorum...

En kralı Geçit-Özdilek :) Yıkama kuponun yoksa 1tl mi ne veriyorsun makinasıda güzel jantlar için ayrı fırçası var cillop gibi oluyor..hatta ben bazen 2 kere geçiyorum...

otomatik makina mı ? abi yapma ne olur. makina durduğunda o fırçaya bi dokun bakalım bi daha arabanı sokarmısın o alete

otomatik makina mı ? abi yapma ne olur. makina durduğunda o fırçaya bi dokun bakalım bi daha arabanı sokarmısın o alete

Hiç birşey olmaz rahat ol zamanında bir araştırma okumuştum ecnebi basında otomatik yıkama daha az zararlı veriyor diye çıkmıştı sonucu..Yıllardır envai çeşit araba yıkattım bir zararını görmedim..Aynaya Antene dikkat ettikten sonra mesele yok..Parlatıcı sürme demene rağmen parlatıcı süren sivri zekalılar da yok

Hiç birşey olmaz rahat ol zamanında bir araştırma okumuştum ecnebi basında otomatik yıkama daha az zararlı veriyor diye çıkmıştı sonucu..Yıllardır envai çeşit araba yıkattım bir zararını görmedim..Aynaya Antene dikkat ettikten sonra mesele yok..Parlatıcı sürme demene rağmen parlatıcı süren sivri zekalılar da yok

abi tamam iyi temizliyor olabilir, dediğin gibi saçma sapan kimyasal maddelerde süren sivri zekalılar olmayabilir ama çook aşırı derecede çiziyor test ettim onayladım

otomatik yıkama sonuçta fırça...benim arabaya yasak:)

abi tamam iyi temizliyor olabilir, dediğin gibi saçma sapan kimyasal maddelerde süren sivri zekalılar olmayabilir ama çook aşırı derecede çiziyor test ettim onayladım

benim araba siyah bide öndede full kaput filmi var anası ağlar valla :D

Bende Bursa'da olduğum sürece kendim yıkarım aracımı.Bizim sitenin arka tarafına çekiyorum depoyu açtırıp ordan hortumu çekiyorum.Turtle wax'ın cilalı şampuanı ve yıkama süngeri ile bir güzel yıkıyorum.Sonrasında güzelce kurulayıp turtle wax'ın nano tech cilasını çekiyorum.Sonrasında arabamın karşısına geçip sigaramı ve kolamı içiyorum:)

Geri