bursada hep aynı sahneler :)

burakçım her türlü gideri var sorun olmaz merak etme :)

sizin trafik var acayio yoğun dediğiniz yerde istanbullular en sağ şeritten en sol şeride geçiyor :)

arkadan benim araca bakarken mesela en solda en sağa geçtiğinde sadece dumanı görebiliyon unuttun mu :)

şöförler kapışıcak yakındaaaa

Yahu Mustafa ; Bursadan kasaba gibi bahsetimşsin, sen yogun trafige denk gelmemişsin Bursa içinde,bir kere Bursa sehir içinde yollar dar ve yokuştur, araç kullanmak meziyet ister, öyle TEM filan bulamassın Bursada :) :kop:

Evet senin arabadan bayagı bir duman görüyoruz, çevre il md lüğüne şikayet edecez seni, kat iptali var bu arabada diyecegiz :)

Son düzenleme:
Yahu Mustafa ; Bursadan kasaba gibi bahsetimşsin, sen yogun trafige denk gelmemişsin Bursa içinde,bir kere Bursa sehir içinde yollar dar ve yokuştur, araç kullanmak meziyet ister, öyle TEM filan bulamassın Bursada :) :kop:

Evet senin arabadan bayagı bir duman görüyoruz, çevre il md lüğüne şikayet edecez seni, kat iptali var bu arabada diyecegiz :)

berker abi 120 bg yapıcaz yakında :) ozaman sen dumanı gör denizden gidicem direk :)

abi biz her yola alıştık be abi türkiyenin 5te 2sini gezdim köy köy hemde bize her yol mubah

her ay bursaya gittiğimden dolayı bazen bu tip maceralar yaşadım ve yaşıyorum. geçen ay geldiğimde ford fiesta 1.4 benzinli motorla bursa yalova arasında ışıklardan kalkış yaptık nemi oldu peki? çocuk şaşırdı kaldı iki ışık arası bursalılar bilir 3 boy araba farkı açtım

dün ise bursaya giriş yaparken tekrardan yeni coralla 1.6 benzinli, hyundai accent 1.3 benzinli araçla ışıklarda idik. yanımda eşim vardı diğer araçlar boştu

yeşil ışık yanıdığında kalkışta fark yaptım. accent 4-5 boy yedi ama corallar ile yan yana gittik accent yanıma geldiğinde baba bune yaa dedi bende bilerek konuşmadım coralla ise hiç bişey yokmuş gibi yeşili bekledi :)

neden bursada hep bu sahneleri yaşıyorum bilmiyorum

yoksa bursadaki şöförler istanbuldakinden çok iyimi demek istiyorlar bilmiyorum

bi dahaki gelişinde yanlız gel ve beni ara :)

berker abi 120 bg yapıcaz yakında :) ozaman sen dumanı gör denizden gidicem direk :)

abi biz her yola alıştık be abi türkiyenin 5te 2sini gezdim köy köy hemde bize her yol mubah
ben sana dıyomya o motoru sök at benzınlı gsi motoru koy :D

mustiii sus bak geçen dumanım yoktu ama aldın sen o dumanı fsm de :) altıparmakta gel koçummm...

Bazen banada oluyor ışıklarda yanımda heycanlı arkadaşlar sarı yanınca fırlıyor gidiyor bense arkasında 2500 devirde vites değiştiriyorum kendi kendine söyleniyordur belkide mercedes geçtim diye yoksa sizede öyle biri denk gelmiş olmasın ??

Bazen banada oluyor ışıklarda yanımda heycanlı arkadaşlar sarı yanınca fırlıyor gidiyor bense arkasında 2500 devirde vites değiştiriyorum kendi kendine söyleniyordur belkide mercedes geçtim diye yoksa sizede öyle biri denk gelmiş olmasın ??

:kop::kop::kop:

aksel banada öyle geldi ya msf kendi kendine gaza geliyor :)

maşallh görkem sen hala yazıyor musun utanmadan :) etiket yaptım seni sen hala şuraya gel buraya gel ne güzel :)

valla adamlar devir sesini vericek hali yok sanırım hahaha :)

geldiğimde ayarlayın ona göre yan çizmeyin

maşallh görkem sen hala yazıyor musun utanmadan :) etiket yaptım seni sen hala şuraya gel buraya gel ne güzel :)

valla adamlar devir sesini vericek hali yok sanırım hahaha :)

geldiğimde ayarlayın ona göre yan çizmeyin
msf akıllı ol aklını alırım kanka :D:D
ben yan cızmem kanka ben R yok + eklıyorum sonucta 1,3 ugraşma elınde patlatcan motoru ya bu arac bu kadar gıdıyor fabrıka verısını alt ust ettın :D:D
surat felakettır kanka boşver ;)

Geri