her ay bursaya gittiğimden dolayı bazen bu tip maceralar yaşadım ve yaşıyorum. geçen ay geldiğimde ford fiesta 1.4 benzinli motorla bursa yalova arasında ışıklardan kalkış yaptık nemi oldu peki? çocuk şaşırdı kaldı iki ışık arası bursalılar bilir 3 boy araba farkı açtım
dün ise bursaya giriş yaparken tekrardan yeni coralla 1.6 benzinli, hyundai accent 1.3 benzinli araçla ışıklarda idik. yanımda eşim vardı diğer araçlar boştu
yeşil ışık yanıdığında kalkışta fark yaptım. accent 4-5 boy yedi ama corallar ile yan yana gittik accent yanıma geldiğinde baba bune yaa dedi bende bilerek konuşmadım coralla ise hiç bişey yokmuş gibi yeşili bekledi
neden bursada hep bu sahneleri yaşıyorum bilmiyorum
yoksa bursadaki şöförler istanbuldakinden çok iyimi demek istiyorlar bilmiyorum
dün ise bursaya giriş yaparken tekrardan yeni coralla 1.6 benzinli, hyundai accent 1.3 benzinli araçla ışıklarda idik. yanımda eşim vardı diğer araçlar boştu
yeşil ışık yanıdığında kalkışta fark yaptım. accent 4-5 boy yedi ama corallar ile yan yana gittik accent yanıma geldiğinde baba bune yaa dedi bende bilerek konuşmadım coralla ise hiç bişey yokmuş gibi yeşili bekledi

neden bursada hep bu sahneleri yaşıyorum bilmiyorum
yoksa bursadaki şöförler istanbuldakinden çok iyimi demek istiyorlar bilmiyorum