bursada hep aynı sahneler :)

baymustang

Organizasyon Sorumlusu
Bilgi Girilmemiş
her ay bursaya gittiğimden dolayı bazen bu tip maceralar yaşadım ve yaşıyorum. geçen ay geldiğimde ford fiesta 1.4 benzinli motorla bursa yalova arasında ışıklardan kalkış yaptık nemi oldu peki? çocuk şaşırdı kaldı iki ışık arası bursalılar bilir 3 boy araba farkı açtım

dün ise bursaya giriş yaparken tekrardan yeni coralla 1.6 benzinli, hyundai accent 1.3 benzinli araçla ışıklarda idik. yanımda eşim vardı diğer araçlar boştu

yeşil ışık yanıdığında kalkışta fark yaptım. accent 4-5 boy yedi ama corallar ile yan yana gittik accent yanıma geldiğinde baba bune yaa dedi bende bilerek konuşmadım coralla ise hiç bişey yokmuş gibi yeşili bekledi :)

neden bursada hep bu sahneleri yaşıyorum bilmiyorum

yoksa bursadaki şöförler istanbuldakinden çok iyimi demek istiyorlar bilmiyorum

burası bursa kocum aklını alırlar demedı deme sonra:D
şaka bı yana senı cekıyor olmasın eşin yanında halen aklın nerelerde ıyı kafana vıtes topuzunu gecırmıyor yenge :D
bursaya gelmiş by mustang hayret aramamış duşundurucu :)

şaka bı yana senı cekıyor olmasın eşin yanında halen aklın nerelerde ıyı kafana vıtes topuzunu gecırmıyor yenge :D

:D

Onlar daha acemidir Mustafa abi. :P

Akşam Akşam Güldürdün Mustafa Abi ya Dikkat Et Turbolu Şahinlere Denk Gelme Çizerler ;)

her ay bursaya gittiğimden dolayı bazen bu tip maceralar yaşadım ve yaşıyorum. geçen ay geldiğimde ford fiesta 1.4 benzinli motorla bursa yalova arasında ışıklardan kalkış yaptık nemi oldu peki? çocuk şaşırdı kaldı iki ışık arası bursalılar bilir 3 boy araba farkı açtım

dün ise bursaya giriş yaparken tekrardan yeni coralla 1.6 benzinli, hyundai accent 1.3 benzinli araçla ışıklarda idik. yanımda eşim vardı diğer araçlar boştu

yeşil ışık yanıdığında kalkışta fark yaptım. accent 4-5 boy yedi ama corallar ile yan yana gittik accent yanıma geldiğinde baba bune yaa dedi bende bilerek konuşmadım coralla ise hiç bişey yokmuş gibi yeşili bekledi :)

neden bursada hep bu sahneleri yaşıyorum bilmiyorum

yoksa bursadaki şöförler istanbuldakinden çok iyimi demek istiyorlar bilmiyorum

Senin canın kapışmak istemiş Mustafa ondandır :) dikkat et almasınlar anahtarını :)

mustafa kanşınıyor bellı :D

ben istanbul söföründen daha kralını tanımam abi simülasyon gibi sokak araları minibüs yoluna bi giriyosun nerden ne çıkacak nerde duracak bilmiyosun dur kalklarla minibüs aralarından makaslarla iyi derecede kapıyoruz bu işi zaten :)

valla ben yılmaz abiyi aradım haber sal mangal yapalım diye bizimkinin babanesini hasteneye kaldırdık ondan dolayı arayamadım :)

bu arada çok kaşınoyor bu bursa ya

mustafa kanşınıyor bellı :D

burakçım her türlü gideri var sorun olmaz merak etme :)

sizin trafik var acayio yoğun dediğiniz yerde istanbullular en sağ şeritten en sol şeride geçiyor :)

arkadan benim araca bakarken mesela en solda en sağa geçtiğinde sadece dumanı görebiliyon unuttun mu :)

şöförler kapışıcak yakındaaaa

Geri