bursada araç baktırmak için kaporta ustası..

:) Benim için sorun olmaz,yardımcı olmaya çalışırım her konuda. :)

Abi akyıldızda ki boya ustası manyak bi usta ya. :D Oturup adamı izledim 2 saat Albea'yı bakıma götürdüğümüzde. :D

Göstermekte fayda var başka yerlere bmv bu :)

Göstermekte fayda var başka yerlere bmv bu :)
bende baktırmak istiyorumda borusan ekspertizi 4 saatte yapıyomuş :D
ne yapıcaz orda 4 saat adamla:kop:

Borusanda muhabedin dibine vurun belki agzinda belki laf kacirir muhbette:)

Abi akyıldızda ki boya ustası manyak bi usta ya. :D Oturup adamı izledim 2 saat Albea'yı bakıma götürdüğümüzde. :D

ustamız öyledir:D adam almanyada mercedes fabrikasında boyacı olarak çalışmış olm daha ne olsun:):) Burak K. nın dediği gibi de siz bursaya geldiğinizde ben size yardımcı olurum aracınızın ekspertizi de bizden olsun.. o kadar bursa ya geliyosunuz bide sizi bekletip sizden ücret mi alcaz.. gelin bi çayımı için....

ustamız öyledir:D adam almanyada mercedes fabrikasında boyacı olarak çalışmış olm daha ne olsun:):) Burak K. nın dediği gibi de siz bursaya geldiğinizde ben size yardımcı olurum aracınızın ekspertizi de bizden olsun.. o kadar bursa ya geliyosunuz bide sizi bekletip sizden ücret mi alcaz.. gelin bi çayımı için....

sağolun valla teşekkürler.. burak arkadaşım telefonunu verdi bana orada bir sorun olursa sizin oraya geliriz o zaman.. hemde tanışmış oluruz ;)

sağolun valla teşekkürler.. burak arkadaşım telefonunu verdi bana orada bir sorun olursa sizin oraya geliriz o zaman.. hemde tanışmış oluruz ;)

Benim dediğim yerle Tolga abinin bahsettiği yer aynı. :) :)

Benim dediğim yerle Tolga abinin bahsettiği yer aynı. :) :)

onun için diyorum işte yarın belki adamla orada randevulaşabiliriz.. direkt aracı oraya getirsin.. sabah 10 gibi falan rahatsız edebilirim seni adresi öğrenmek için.. müsait misin o saatlerde??:)

Geri