bursada araç baktırmak için kaporta ustası..

FireStarteR

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
iyi akşamlar.. aracımı değiştirmeye karar vermiştim uzun zamandan beri gönlüm 1.20d deydi ama istediğim aracı bulamıyordum.. bugün istediğim aracı buldum 2005 model 70binde.. borusanda bakımları yaptırılmış sürekli kazası boyası yok borusan bakımlarına göre.. satan arkadaşta öyle diyor ama benim gönlüm aracı bir boya ustasına baktırmakta.. acaba bursada bu işi nerede yaptırabilirim.. bursada oturan arkadaşlardan yardım bekliyorum..;)
iyi akşamlarrr... :)

Y.Akyıldız var,proton yetkili bayii ama serviside var boya ustası çok iyi bi usta.

Daha detaylı bilgiyi Tolgaaaa nickli üyeden alabilirsiniz.

Sahibinden.com Mağazası:

http://yakyildiz.sahibinden.com/

Ben numaramı size pm'liyim eğer müsait olursam sizi bu servise yönlendirebilirim veya gelip kendim götürebilirim..

sağol teşekkürler numaranı kaydettim.. satıcı arkadaş gerçekten çok düzgün konuşuyor en azından bana güven verdi.. babamlada konuştum gider bakarız bir sorun olmazsa baktırmaya gerek yok diyor.. ama baktırma ihtiyacı duyarsak sizinle irtibata geçicem... yardımınız için şimdiden teşekkürler...

Ne olursa olsun baktırmadan almayın nelerini görüyoruz okuyoruz sıfır araçları bile artık kazalı boyalı olarak sıfır diye satıyorlar.

sağol teşekkürler numaranı kaydettim.. satıcı arkadaş gerçekten çok düzgün konuşuyor en azından bana güven verdi.. babamlada konuştum gider bakarız bir sorun olmazsa baktırmaya gerek yok diyor.. ama baktırma ihtiyacı duyarsak sizinle irtibata geçicem... yardımınız için şimdiden teşekkürler...

Rica ederim.

Yarın bizde sabahtan Qashqai'ın satışını vericez. Yarın mı geliyorsunuz siz ?

aslında yarın gelicektik ama ben borusandan randevu falan aldım ekspertiz için..
en erken perşembeye randevu verdiler.. perşembe gelicez ama büyük ihtimalle borusanda ekspertiz yaptırmıcaz aracı alıcaz.. çünkü ben avcılar borusanda plakasını verip baktırdım araca. borusan kayıtlarına göre düzenli bakımı yapılmış ve aracın borusanda boyanan değişen bir parçası yok.. tramer kayıtlarıda temiz.. satan arkadaşta gayet olumlu konuştu.. o yüzden biz kendimiz bakıcaz gibi duruyor araca..

aslında yarın gelicektik ama ben borusandan randevu falan aldım ekspertiz için..
en erken perşembeye randevu verdiler.. perşembe gelicez ama büyük ihtimalle borusanda ekspertiz yaptırmıcaz aracı alıcaz.. çünkü ben avcılar borusanda plakasını verip baktırdım araca. borusan kayıtlarına göre düzenli bakımı yapılmış ve aracın borusanda boyanan değişen bir parçası yok.. tramer kayıtlarıda temiz.. satan arkadaşta gayet olumlu konuştu.. o yüzden biz kendimiz bakıcaz gibi duruyor araca..

Anladım..

Eğer yapabileceğim bir şey olursa,bi telefon etmeniz yeterli. :)

sağol teşekkürler..;)
ne tarafta oturuyosunuz?
araç nilüferde ataevlerdeymiş :)

Ben Yıldırımdayım,Altınşehirde çalışıyorum. Altınşehir ataevlere yakın,ataevlerde o servise yakın. :) Yani iyi olmuş böyle olması. :)

Ben Yıldırımdayım,Altınşehirde çalışıyorum. Altınşehir ataevlere yakın,ataevlerde o servise yakın. :) Yani iyi olmuş böyle olması. :)

hadi ya iyiymiş o zaman :)
geldiğimde bir sorun olursa rahatsız ederim artık :p

Geri