Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar biri bana bu keles ilçesi hakkında biraz bilgi verebilirmi en azından orda akşamlkarı cıkıp gezilebilecek mekan ve merkeze nilüfere falan ulaşım nasıldır...internette fazla bilgi yok kışın çok kar yağar diyolar doğrumu bu
Keles Uludag da , oldukça da yukarıda rakımı yüksek bir ilçemiz.Orada öyle fazla mekan,akşamları çıkılabilecek bir yer bulabileceğini sanmam.Bursaya ulaşımı yaklaşık 60 km ve virajlı dağyolu ile sağlanıyor. akşamları ve kışın oldukça dikkat edilmesi gereken bir yoldur benden uyarması
allah kahretsin yanlış tercih yaptık o yüzden bursa olursa bir tek keles oluyo ve ben bursa olsun istiyorum internetten oranın myo okulunda okumusları buldum cafe tarzı yerler varmıs aksam 5 kadar kelesten bursaya araba varmıs bursadanda 9 da en son araba varmıs kelese... kışın sıkıntı olmaz pek dıyo yenı yol yapılmıs 30 dk suruyormus... bakalım ne olacak