Bursa^lılar Yardımmm :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar biri bana bu keles ilçesi hakkında biraz bilgi verebilirmi en azından orda akşamlkarı cıkıp gezilebilecek mekan ve merkeze nilüfere falan ulaşım nasıldır...internette fazla bilgi yok kışın çok kar yağar diyolar doğrumu bu :)

dagda napcan keleslı arkadaş var telını verıyım ıstersen konuş :D

akşamları çıkıp mekanlara gitmek istiyorsan nilüferi her türlü tek geçerim yaşam merkezi ;) keles ise dağ bildiğin :D

fatıh bız senle yazın konusmustuk galıba baya oldu muhabbet sanırsam boşver kelesı ızmır yolu ankara yolu guzargah uzerınden mekan sec kendıne :D

Keles Uludag da , oldukça da yukarıda rakımı yüksek bir ilçemiz.Orada öyle fazla mekan,akşamları çıkılabilecek bir yer bulabileceğini sanmam.Bursaya ulaşımı yaklaşık 60 km ve virajlı dağyolu ile sağlanıyor. akşamları ve kışın oldukça dikkat edilmesi gereken bir yoldur benden uyarması :)

allah kahretsin yanlış tercih yaptık o yüzden bursa olursa bir tek keles oluyo ve ben bursa olsun istiyorum :) internetten oranın myo okulunda okumusları buldum cafe tarzı yerler varmıs aksam 5 kadar kelesten bursaya araba varmıs bursadanda 9 da en son araba varmıs kelese... kışın sıkıntı olmaz pek dıyo yenı yol yapılmıs 30 dk suruyormus... bakalım ne olacak :D

gelgel nılufer gördukce görukleyı gördukce kafanı duvarlara vurursun kelese gıtmek ıstemessın :D

ya teyzemler var esentepede zaten kafamı vuracağım kesın :D artık hafta sonları gorusuruz tutarsa :D

ooo esentepe ordan sallan aşagı mudanya yıldız tepe :D

Geri