• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Bursa dan tüm opelim net ailesine selam

Tabi paylaşırım..Siz bana multimedia ile ilgili mesaj atan arkadaş mısnz opelgarage dan?Benzetmiş de olabilirm kusur görmeyin :)

Araç donanımına ve standartlarına ek olarak yaptırdığım şeyler:
-Gün ışığı (sarı-beyaz) iç ayak ve kapı eşikleri aydınlatması, bagaj için led aydınlatma, torpido için beyaz 6 ledli aydınlatma ve iç aydınlatmalarda led
-Sürücü kolçağının orjinal GM gözlük kabıyla güncellenmesi,
-İç mekanda; kapı kollarının krom kaplamaları altına ve havalandırma ızgaraları ile direksiyon simidindeki kanatların karbon folyo ile kaplanması
-Arka koltuklar için tek kademeli koltuk ısıtma güncellemesi
-Pilot koltuğu arkasına orjinal GM elbise askılığı güncellemesi
-Arka koltuk ve araç içinin belirli bölmelerine ses yalıtım malzemesi ile desteklenmesi ve akustik ses süngerleriyle de iyileştirme yapılması
-İrmscher logosuz laser modelli ön panjur güncellemesi,
-5 ledli ve kontak ile çalışır kısalar yandığında kendisini kapatan gündüz seyir farları güncellemesi,
-Opc Line arka çift çıkışlı difüzör, opc line bagaj spoilerı güncellemesi
-Ön standart tamponun gts/design edition tampona güncellenmesi
-Çift çıkışlı egzoz sistemi ve krom egzoz uçları güncellemesi,
-Arka süspansiyon takımı ve önlere özel gazlı süspansiyon takımı ile güncellenmesi
-Arka cam üstüne vxr spoiler güncellemesi
-Valeo şerit takip ve kırmızı ışık uyarıcıs
-Valeo ön/arka ekranlı park sensörü (park korumalı)
-Füme arka stoplar ve 3.stop lambası...
-Krom eşik takımı ve kapı kolu güncellemesi
-Arka çift egzoz aralarında karbon folyo kaplaması,
-Kapı kolları oyuklarında karbon kaplaması,
-Orjinal GM çamurluk/paçalık ön takımı
-4 cam için rüzgarlık
-Balck & Decker seyahat asistanı (ısıtma/soğutma/buz yapma)

Elimde olup sırada bekleyenler;
-Valeo on/off far sensörü
-Füme AFL farlar ve montajı
-Vectra multimedia sistemi (TV,DVD,Bluetooth,Geri vites kamerası,Radio..)

Bu sene içinde yapılacaklar;
-18 inçlik jant ve lastik beraberinde brembo fren kaliperleri

Son düzenleme:
Merhaba..Serdar Yediler (22), Daha önce aranızda bulunmuştum..Bursa dan aranıza katılıyorum.. 04 1.6 vectra c elegance opc line araca sahibim ve hatrı sayılır derecede donanım eklentisi yaptım.. Saygılar..

Aramıza hoşgeldiniz.

Merhaba Savaş Abi..teşekkürler..

bütün bu donanımların resimlerini bizimle paylaşırmısın ya :) aralarında ilgimi çekenler var bende yapmayı düşünüyorum :) ayak aydınlatma ve bagaj led işlemini zaten yaptım bagaj ışıl ışıl oldu :)

Hoşgeldin Serdar

bütün bu donanımların resimlerini bizimle paylaşırmısın ya :) aralarında ilgimi çekenler var bende yapmayı düşünüyorum :) ayak aydınlatma ve bagaj led işlemini zaten yaptım bagaj ışıl ışıl oldu :)

Tabi..Mesela hangisi?