Bursa da tavsiye edeceğiniz opel servisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan es911
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

es911

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Bursa ya yeni geldim. Vectra aracım var. Fakat güvenebileceğim ve opelden anlayan bir servis arıyorum. Yardım ederseniz sevinirim..

1 neskar yetkili servis,
2 çarıkçılar
3 sanayi poyraz oto,

benim gittiklerim bunlar

teşekkür ederim. çarıkçılar ile poyraz oto nerede?

çarıkçılar izmir yolu üstü ata evler metro durağı karşısında beşevler tarafında olacak,
poyraz oto küçük sanayide sorsan söylerler

teşekkür ederim

Arkadaşlar Bursa ya yeni geldim. Vectra aracım var. Fakat güvenebileceğim ve opelden anlayan bir servis arıyorum. Yardım ederseniz sevinirim..

yetkili servis neskar ı kesinlikle tavsiye etmem, hangi sorunum için gitsem boşa zaman kaybı oldu.

izmir yolundaki neskardan ben çok memnun kaldım ama diğeri facia bana göre...

yetkili servise gitmeyi düşünmüyorum zaten fiyat olarak çok uçuyorlar. bana opelden anlayan biri olsa yeter. Bursa da bir iki ustaya gittim ama hiç anlamıyorlar. Adamlar radyatörü sökmek için neredeyse çamurlukları sökeceklerdi.

yetkili servise gitmeyi düşünmüyorum zaten fiyat olarak çok uçuyorlar. bana opelden anlayan biri olsa yeter. Bursa da bir iki ustaya gittim ama hiç anlamıyorlar. Adamlar radyatörü sökmek için neredeyse çamurlukları sökeceklerdi.
aman diyim neskara gitme(izmir yolu) bir sigorta değişimi için sabah 9 da gittim akşam 5 te çıktım alt tarafı bir tanecik sigorta değişti en son bakımda karter korumanın cıvatasının bağlandığı şasedeki somunun dişlerini bozmuşlar geçen onla uğraştım yalova yolundakini bilmiyorum

aman diyim neskara gitme(izmir yolu) bir sigorta değişimi için sabah 9 da gittim akşam 5 te çıktım alt tarafı bir tanecik sigorta değişti en son bakımda karter korumanın cıvatasının bağlandığı şasedeki somunun dişlerini bozmuşlar geçen onla uğraştım yalova yolundakini bilmiyorum

orasıda berbat.

Geri