Bursa Buluşmaları...

Astra j team sagolsun geldi ıyı oldu valla kizgınım beyler telefonlara cevap verılmedi öyle olsun bazi arkadaşlar gelcem dedi gelmedi hepsını yazdim kenara ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 20:07 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 20:03 ----------

a4a4unun.jpg

Buluşma çok güzeldi...Gelen herkese teşekkürler..Yeni dostlar kazandık..Hava güzel olsaydı daha uzun çekimler ve fikir paylaşımları olabilirdi..Emre Abi; sen de olaydın daha da güzel olurdu...Bir dahakine bekliyoruz mutlaka..

Buluşma çok güzeldi...Gelen herkese teşekkürler..Yeni dostlar kazandık..Hava güzel olsaydı daha uzun çekimler ve fikir paylaşımları olabilirdi..Emre Abi; sen de olaydın daha da güzel olurdu...Bir dahakine bekliyoruz mutlaka..
evet kardesım izmit organızsazyonu var ınsallah orda olucaz :D

şansa bak ben gittim yağmur durmuş:) burak abi bana silikon hava filtresin çin redüksiyon lazım bir tarafı 4 cam diğer tarafı fark etmez motora k&n filtre taktım da 40lık su borusuyla duruyor:)

Rediksiyon Tunnig 16 ta bulabilirsin

Tuning 16 ya gidersen Ertan ' ı bul.
Özgür gönderdi güzellik yapacakmışsın de.

Haha Ertan söyle astraci Burak gönderdi De güzellik uzmanimisin bılader :)

Topcular bursaya kaç km tam bilmiyorum? Beni oradan alıp, bırakabilecek biri olsaydı gelecektim, yazdım konuya. Ailemle geçirdim Pazarı iyi de oldu.

tuning 16 gökderedeki pazar yerinin oradaki mi

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 00:31 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 00:28 ----------

izmit buluşmasına gelebilir miyim bilmiyorum ama olursa yolda süper konvoy olur:)

Gökdere pazar yerının orda cagatay

Geri