Bursa Buluşmaları...

Boş ver kardeşim; bu haliyle de çok iyi..18'' olunca jantlar olmasa da sineye çekersin :D hadi bakalım..

26 Ocak'ta Pazar Günü buluşma için yer belirleyelim...Var mı fikri olan?Pratik ve rahat toplanacağımız bir yer?

Boş ver kardeşim; bu haliyle de çok iyi..18'' olunca jantlar olmasa da sineye çekersin :D hadi bakalım..

26 Ocak'ta Pazar Günü buluşma için yer belirleyelim...Var mı fikri olan?Pratik ve rahat toplanacağımız bir yer?

14te benim sınav var max 1 saat sürer ondan sonra sabaha kadar boşum:)

fsm mekanda buluşuruz yada asmerkez artık sız kararlaştırın ben elemanlara haber vercem ona göre ;):)

bu konuyu canlı tutalım biraz :) kesin 26 sı pazar günümü toplanıyoruz.

Kesin kesin Abi, 26 Ocak Pazar bekleriz millet..

nerde ve ne zaman olduğunuda karalaştıralım bari fsmde çok araba olunca polis amcaların kucağına oturmayalım:)

beyler astracılarla konuşuyorum genış katılımlı buluşma yapalım ocak 26 sında pazar gunu gelıryormusunuz bakın yancızmeyın sonra ?

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 17:40 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 17:39 ----------

gelen ler ısmını yazsın serdar cagatay hatta burak bursadaysanız organıze olun ?

Geliyoruz be aslanım , geliyoruz. :)
Buluşma yeri bence de şehir içi kalabalık yerler olmasın.
Önce bi toplanalım gerekiyorsa duruma göre bir yerlere kaçarız.

hatta bu hafta sonu buluşuyorlar kendi organızelerı mesaı olamasa bende kaçarım :)

Geri