• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Bursa Buluşmaları...

Ayarladinizmi ne zaman tarih

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sömestrda yapılırsa benim katılma şansım olabilir sömestra kadar Antepteyim zaten. :)

Ocak-şubat arasındaki haftalarda olur gibime geliyor Burak Abi, daha kesin bir tarih belli değil..Burada ne yazıyorsa o olacak yani :) sana da bu aralıklar uyar heralde Burak, umarım iyi bir buluşma olacak :rakir:

hafta sonu pazar gunu bana uyar

Ocak-şubat arasındaki haftalarda olur gibime geliyor Burak Abi, daha kesin bir tarih belli değil..Burada ne yazıyorsa o olacak yani :) sana da bu aralıklar uyar heralde Burak, umarım iyi bir buluşma olacak :rakir:

Umarım güzel olur da burada 20 kişinin adını yazıp 5 kişiyi zor topladığımızı bilirim. :) Tabi böyle şeyler de yaptık yeterli sayı olunca;

541418_325586350864821_408365053_n.jpg

Masallah combo hariç herkesin sunroofu var ben gelmem böyle buluşmalara :D

Hafta sonu herkes işini ayarlasin hafta ıcı zor oluyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ocak 26-27 nasıl :confused: ?Hava muhalefeti olabilir tabi ama Cumartesi-Pazar a odaklansak yeterli heralde...Saati ve yeri, tarih yakınlaştıkça belirleriz..Ben kesin gelirim..

pazar olsun ozaman garantı gelırım cumartesı vardıyem gündüze deng gelmesse gelemem bılgınıze

Geri