Bunun adı Şerefsizlik !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BeRkay_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Benim istetmeyi caldılar :))

aslında araca alarm tesisatıyla bayıltıcı sprey i tesisatla koyacan. hırsız kapıyı açtımı yada camı kırarak girdimi direk spreyler basacak. herif bayılacak ve araç sahibine gün doğacak. düşünsene arabada bayılmış hırsız var. mahallede ne kadar arkadaş varsa hanımlığını yapar artık:D

hehehe fikir güzelmiş yaa

film işlerinden çok anlamam ama en koyusu yaptırılınca arabanın içi görünmeyeceği için belki bir önlem olur. ama meraktan camı patlatan hırsız çıkar mı? çıkabilir valla:)

arabaya elektrik verecen ölsün gitsin şerefsiz

gecmış olsun guvenlık fılımlı renklı cam fılmı ve alarm taktırmanız şart tesısat varsa bende korkudan yaptırdım gecen sene :(

adı üzerinde hırsız işte şerefsiz.....

geçmiş olsun üzücü bir olay. alarm olsa iyimiş ama şöyle bir laf var hırsıza kilit olmaz ,,yani kafaya koyan hırsız yapacagını yapar adamlar immobilizerli arabaları birkaç saniyede çalıyor ,,,polise bildirmişsinizdir herhalde ..etrafta mobese falan varsa belki hırsızlar bulunur .da sizde o çalınan tesisatı onlara monte edersiniz

arabaya elektrik verecen ölsün gitsin şerefsiz
aynı şeyi düşündüm. akü bu amaçla kullanılamaz mı acaba merak ediyorum. kapılar zorlandığında ya da cam kırıldığında elektrik verilemezmi acaba?

bu arada arkadaşa geçmiş olsun, alarm da bir çözüm tabiki önlem almak lazım fakat hırsıza hiçbirşey dayanmıyor. bizim sitede güvenlik kamerası var ama ona bile güvenmiyorum, olan olduktan sonra nerden bulacaksın hırsızı..

Geri