işçilik kusursuz ama ulan adam içine bobin mobin bişey koyardı bari görüntü olsun diye
Masraf olur o zaman, olmaaazz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işçilik kusursuz ama ulan adam içine bobin mobin bişey koyardı bari görüntü olsun diye
Hem de CE kodlu D-Link markaymışmontajı kim yapıyor peki? kutuyu arabaya sabitlemek için illaki kapağı açmak gerekiyor, vida yerleri iç tarafta çünkü. bir forumda da flashdisk meselesini görmüştüm. 32 gb flashdiski 36 liraya satıyorlarmış. sonuç;
![]()
![]()
İsraf kötü, adamlar artan USB kablo uçlarını değerlendirmiş. Çöpe atsalar daha mı iyimontajı kim yapıyor peki? kutuyu arabaya sabitlemek için illaki kapağı açmak gerekiyor, vida yerleri iç tarafta çünkü. bir forumda da flashdisk meselesini görmüştüm. 32 gb flashdiski 36 liraya satıyorlarmış. sonuç;
![]()
![]()
Eskiden tahtakaleden alınan teyplerin ve cep telefonlarının içinden cam macunu çıkması gibi bir olay bu![]()
Benim kuzenin anne tarafından kuzenin başına gelmişti. Cin dönüşü 2 eleman koluna giriyor abi bizde ucuz notebook var diye. 3 marka sony,Dell, HP, sony 450$ diğer ikisi 300$ akrabada iyi madem aalım bakalım çalışıyormu diye. PClerin 3de açılıyor sağa tıklıyor bilgisayar özelliklerine bakıyor. Hepsi Core2duo felan satıcı abi internetede girelim diyorlar bağlangıç sayfasında otomatik google açılıyorDVDRom'u acıp kapatıyor akraba sony ye parayı bayılıyor. Sonra atıyor cantasına hemen Ucağa atlayıp türkiyeye giriyor gelince Notebooku acıyor klasörde gezinme yeni klasör yaratma vs vs yapabiliyor fakat bir türlü internete girmiyor makina ve USBler çalışmıyor bir bilgisayarcı cağırıyorlar eve. Adam sağına bakıyor soluna bakıyor. USB leri deniyor en sononda diyorki abi nasılsa makina yurt dışı hem formatlayalım Türkce olsun hemde civatalarından acalım usb girişlerine bakalım. DVD rom'a cd takıyorlar tepki yok
sonunda formatı her türlü atarız usb girişlerine bakalım hem HDDyi sökeyim formatlayayıp getireyim diyor. Civatalarından bir acıyorlar
2.9kg ağırlığında ince bir mermer ve hemen ortasında 8kalem pil, kalem pillere bağlı devre
![]()
ŞOK ŞOK ŞOK![]()