Bunlara ne denir bilmiyorum...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cortez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yazacak söyleyecek birşey bulamıyorum.zaten hayvancağızın bakışları herşeyi ifade ediyor.arkadaş böyle birşey gördüğünüzde yetkili mercilere haber verin diyor şahsen ben vermeden bi güzel kafasını gözünü yararım.köpekcağızı kanser etmişler vay a.kodumun çoçukları inşallah onada bulaşmıştırda mart karı yağar bi taraflarına şimdi camiden çıktım bi dunya kufur ettirdiler bana dilerim allahtan bin beter olsunlar bu mübarek günde

Şerefsizler. Başkaları kendi yakınlarına değil tecavüz, yan gözle baksa namus olayı deyip silaha sarılırlar.

Yani şaşırım ne diyeceğimi :( nasıl insanlar deseeem insan olan yapmaz hayvanlık desem o hiç yapmaz bu nasıl yaratıktır yaa Allahtanda mı korkmazlar be kardeşim yaaa

hayvanlar bile kendi cinsi dışında bi hayvanla ilişkiye girmezken insanlar hayvanlara tecavüz ediyo...

ben çok etkisinde kaldım o yüzden bugünde oraya gidicem.
kuru mama vs götürücem belki birazda olsun minnoşa ve onun gibilere yardım edebilirim...

Allahım bunları görde bu insanlardan acısını çıkar.

Hayvanlara eziyet işkence yapanlardan nefret ediyorum bu bambaşka birşey olmuş gerçi Allah kahretsin bu şerefsizleri.

cozum belli o yaratiklari bulup direk onlarin bir daha nefes almamalarini saglamak...
zaten bu saatten sona da duzelmezler..
daha fazla dunyayi kirletmesinler...

Diyecek söz yok gerçekten insanın aklına bile gelmeyecek olaylar ama bazı kendini bilmezler yüzünden yaşanıyor geröekten onların ruh sağlığı ve psikolojılerının yerinde oldugunu sanmıyorum.

Böyle tipleri kısırlaştırma yoluna gideceksin aslında, yurtdışında böyle uygulamalar var.Bir ara bizde de cocuklara karsi islenen cinsel suçların faillerine kimyasal kısırlaştırma gündemdeyi ama sonra ne oldu takip etmedim.Ya da en temizi hadım etmek, hemde daha az masraflı olur...

Geri