19 May 2012 #81 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 38 Ynt: Buluşma Yada Bostancı köprüsü questionnn
19 May 2012 #82 T Tnrylsl Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eyl 2011 Mesajlar 217 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 Ynt: Buluşma optimum solda kalıyo dimi bana göre biliyorum
19 May 2012 #83 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 Ynt: Buluşma srd link' Alıntı: niye abi çok mu yakıyo Genişletmek için tıkla ... Yok araba garajda bugun arabasiz ciktim geride donmedim burdan gecicem Ben tek basima araba sevmiiim Muabbet lazim yanimda
Ynt: Buluşma srd link' Alıntı: niye abi çok mu yakıyo Genişletmek için tıkla ... Yok araba garajda bugun arabasiz ciktim geride donmedim burdan gecicem Ben tek basima araba sevmiiim Muabbet lazim yanimda
19 May 2012 #84 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 50 Ynt: Buluşma Tnrylsl link' Alıntı: optimum solda kalıyo dimi bana göre biliyorum Genişletmek için tıkla ... Taner telefon yokmu sizde 2. Kopruden gelceksen takil bize
Ynt: Buluşma Tnrylsl link' Alıntı: optimum solda kalıyo dimi bana göre biliyorum Genişletmek için tıkla ... Taner telefon yokmu sizde 2. Kopruden gelceksen takil bize
19 May 2012 #85 T Tnrylsl Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eyl 2011 Mesajlar 217 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 34 Ynt: Buluşma abi ben daha yeni çıkıyorum bakırköyden
19 May 2012 #86 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 38 Ynt: Buluşma Tnrylsl link' Alıntı: optimum solda kalıyo dimi bana göre biliyorum Genişletmek için tıkla ... Taner optimum ile çok yakın. Optimum kırmızı kare olan yer, Carrefour mavi kare olan yer. Gideceğin yolu da kırmızı çizgi ile işaretledim. İnşallah yardımcı olur.
Ynt: Buluşma Tnrylsl link' Alıntı: optimum solda kalıyo dimi bana göre biliyorum Genişletmek için tıkla ... Taner optimum ile çok yakın. Optimum kırmızı kare olan yer, Carrefour mavi kare olan yer. Gideceğin yolu da kırmızı çizgi ile işaretledim. İnşallah yardımcı olur.
19 May 2012 #87 O opelxim Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 May 2012 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Ynt: Buluşma ben avrupayakasından gelicem size anca 10 gibi katılabilirim size ulaşabilcegim bir numara verebilirseniz çok sevinirim
Ynt: Buluşma ben avrupayakasından gelicem size anca 10 gibi katılabilirim size ulaşabilcegim bir numara verebilirseniz çok sevinirim
19 May 2012 #88 M MeRt2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Tem 2011 Mesajlar 9,791 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 38 Ynt: Buluşma opelxim link' Alıntı: bugun ki bulusmaya bende gelmeyi düşünüyorum abi 9 da bulustuktan osnra hangi mekana gidilicek onu söyleyebilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Aramıza katılmanızdan memnun oluruz ama Carrefour'da toplandıktan sonra gitmek için bir mekan ayarlamadık. Tamamen doğaçlama olacak. Sizin için bir mahsuru yok ise cep telefonunuzu özel mesaj ile bana gönderirseniz buluştuktan sonra nereye gittiğimizi haber verebilirim.
Ynt: Buluşma opelxim link' Alıntı: bugun ki bulusmaya bende gelmeyi düşünüyorum abi 9 da bulustuktan osnra hangi mekana gidilicek onu söyleyebilirmisiniz Genişletmek için tıkla ... Aramıza katılmanızdan memnun oluruz ama Carrefour'da toplandıktan sonra gitmek için bir mekan ayarlamadık. Tamamen doğaçlama olacak. Sizin için bir mahsuru yok ise cep telefonunuzu özel mesaj ile bana gönderirseniz buluştuktan sonra nereye gittiğimizi haber verebilirim.
19 May 2012 #89 O opelxim Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 May 2012 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Ynt: Buluşma Carrefour dan sonra traffıc e gidilsin bence orası bizim içn çok uygun
19 May 2012 #90 O opelxim Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 May 2012 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Ynt: Buluşma opelxim link' Alıntı: Carrefour dan sonra traffıc e gidilsin bence orası bizim içn çok uygun Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Buluşma opelxim link' Alıntı: Carrefour dan sonra traffıc e gidilsin bence orası bizim içn çok uygun Genişletmek için tıkla ...