buldum:)

Mustafaeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar belkı hatrlarsınız bı kac ay kadar once bı konu acmıstım ızmır bucada uzerı sıyah derı gıydrlmıs bı arac goruyorum reno dıe o aracı buldum yenı megane mıs hatta nette buldum eklıyorum buraya http://galeri.arabam.com/Pages/Gallery/GalleryDetail.aspx?Gallery=137&Photo=3

aynen arac bu plaka flean hepsı aynı :)

Demek türkiyede test ettiler ha; iyiymiş:good: biryerde yerli bile sayılır renault. Yalnız konsol tasarlamaktan zerre kadar anlamıyorlar. Herşeyleri güzel, konsolları,göğüsleri iğrenç.. Bunda da "eh işte" olmuş

paylaşım için teşekkürler

amaç ney şimdi anlamadım bu aracı böyle yapmakta:S

deri kaplı deyince aklıma başka bişe geldi...

kamuflaj geçirilmiş...

ama türkiyede test edilmesi çok güzel... en azından bizim yollarımıza uygun bi araç olur:D:D

Arkadaslar bir seyi fark ettiniz mi. Fransizlar (Reno-Ciroen) arabalarini yaparken dis gorunumune verdigi cizgilerle pek tutulmazdi, ve artik bunlarin farkina vardilar bence. Simdiye kadar cizgiler cok kesik ve egzantrik gorunumu oluyordu, alman arabalari gibi kasli ve tok bir gorunum yoktu. Ama artik Reno bunu Megane III ile citroen de C5 ile noktaladi. artik gorunumleri kasli gozukmeye basladi. ya bana ogle geliyor. ya da hep ayni cizliler. bilemiyorum.

evet gogusluk konusuna bnde takıldım cok ıgrenc ne bılım o araca yakısmamıs bole daha oturaklı daha dolgun bısey olsa daha ıyı olabılırdı bugun yenı sembol gordum ya sahsı gorusum ama param olsada vermem o araca araba almam daha ıyı ya

güzel olcak bence. şimdikinden çok satar..

güzel duruyor

Geri