bulamıyorum şu kadranı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan OdonATa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OdonATa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:sorry: arkadaşlar ya daha öncede dediğim gibi bende '89 kadett GSİ var bunun ön kadran tamamen dijital bazı sorunları var ve kimse tam olarak yapamıyo hep geçici çözümler bunu yenisi çıkması ne olursa olsu nçalışsın tamirsiz olsun yeter.. elinizde varsa veya bulabileceğim biyer biliyosanız türkiyenin veya dünyanın neresinde olursa olsun haber verirseniz sevinirim...:cry:

Ağaçlı yoldaki, jokerin yanındaki ve çınarlıdaki çıkmacılara baktınmı:confused:

Dragon:yavuz abi yardımcı olacaktır onda da kadett gsi var..

izmirdeki çıkmacıların alayına baktım hiçbirinde yok :( ne edicem bilmiom Dragona msj attım umarım bişiler yapabilir

OdonATa' Alıntı:
izmirdeki çıkmacıların alayına baktım hiçbirinde yok :( ne edicem bilmiom Dragona msj attım umarım bişiler yapabilir
Kolay gelsin . İnşallah bulursun. :good:

Allah yardımcın olsun inşallah bulursun...

Selam kesin çözüm bulurum sorununa.öncelikle tam arızası nedir.aslına uygun tamir edilemeyecek bişiyse ankara dan bakınırım bildiğim biryerde 1 tane olacaktı.Eğer oda olmazsa yurtdışından getirtiriz.89 dediğine göre 1.versiyon (devir saati grafikli) olmalı.
Bu arada araç kırmızımıy dı senin.Bizim firmanın İzmir şubesinde çalışan bir arkadaş bahsediyordu.Kırmızı kadett var bir arkadaşımızda diye.O sen olmayasın:)

Geri