Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam herkese 2004 vectra bujileri tek tırnaklı mı? çift mi? eger tek ise çift taksak ne olur bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler
kardesim aracin benzinli ise cift veya üc tirnakli iyidir..hem yakit iyi yanar verimin artar..arti buji 50000km e kadar dayanir...tecrübemden bilirim...
kardesim aracin benzinli ise cift veya üc tirnakli iyidir..hem yakit iyi yanar verimin artar..arti buji 50000km e kadar dayanir...tecrübemden bilirim...
canim kardesim diesel ise degil yani gazli LPG li ise problemli diyorlarda onun icin dedim..hehehe ... lpg de fikrim yok ama sikayet ediyorlar ondan...
Vallaha aslinda iyi olur ama sikayet edenler duydum...ben lpg arac hic kullanmadim ..ama lpg icin uygunlari cikmis...avrupada bakiyorum lpg icin diye yaziyor...nkg markasinin var mesela..
ama tek tirnakli
LPG için genelde herkez tek tırnak iyidir diyorlar ama doğrumu yalanmı araştırmak lazım. Eğer ngk buji alıcaksanız baya iyi bi marka performans bujilerini kullananlardan hiç bir şikayet duymadım.