Buji??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Gökhan_55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkdaşlar bu splitfire ne oluyor açıklayın lğtfen...

cift tırnak daha iyi

arkdaşlar bu splitfire ne oluyor açıklayın lğtfen...

Splitfire bir markadır. Performans bujisi-buji kablosu ve distribitör üretimi yapar. Splifire performans bujileri ise tırnak yapısı ve malzeme kalitesi itibariyle hem çok daha uzun ömürlüdür.Hemde hissedilir anlamda ateşleme ve performansı arttırır.Splitfire kablolar ise 2 kanallı daha iyi iletken malzemesi ile verim sağlar.

Splitfire bir markadır. Performans bujisi-buji kablosu ve distribitör üretimi yapar. Splifire performans bujileri ise tırnak yapısı ve malzeme kalitesi itibariyle hem çok daha uzun ömürlüdür.Hemde hissedilir anlamda ateşleme ve performansı arttırır.Splitfire kablolar ise 2 kanallı daha iyi iletken malzemesi ile verim sağlar.

ben sadece bujiyi bu marka taksam farkedilir bi artış olur mu peki? ve bir takımı ne kadardır?

Senin arabanda buji kablosu yok zaten...

3 tırnak buji taktırmıştım inanılmaz berbat bi hale düştü araba
tekleme titreme 1.vites de ağır ağır ilerlerken sürekli sirkeliyordu
2 tırnaklı orjinalini taktırdım araça sanki sihirli bir deynek deymiş gibi hemen düzeldi.
orjinalinden yanayım iyi bir şey yapalım derken yüzümüze gözümüze bulaştırıyoruz.

hikaye arkadaşım.. orjinalden şaşmamak lazım... bu performans bujisinin siparişini veripte ipral ettiren bir insanım.. bir yerde okumuştum makine mühendisi bir vatandaş aracına takmış bilmem kaç km yaptıktan sonra modifye için aracının kapak takımını mı ne bir yeri açmış şimdi hatırlamıyorum bu icat takıldığı yuvayı veya başka bir yuvayımı ne genişletmiş.. bir arama yaparsan sanırım bu yorumu bulabilrsin.. ben bir gecemi vermiştim.

Denso, NGK, HKS, Splitfire sadece iyi bujiler değil, yüksek performanslı arabaların olmazsa olmazlarıdır.Standard arabalarda kullansanız da olur, kullanmasanız da, farkı anlamayabilirsiniz bile...

Geri