Buharla oto yikama

en güzeli su derim :) alıcan eline süngeri köpürte köpürte :)

burda 13 tl ye bir alışveriş mekezinin kapalı otoparkında yıkıyorlar,ancak lpg den dolayı yıkatamıyorum....

şirketteki arkadaş arabasını yıkatmak için çağırmıştı birini, eleman geldi mobilet tarzı bir araçla, arkada elektrikli süpürge var, onunla önce içini temizledi, sonra da bir tabanca ile arabanın dışını bir güzel temizledi. Ben havayla yaptı sanmıştım ama buhar işini duyunca mantıklı geldi... 15 lira vermişti yanlış hatırlamıyorsam.

şirketteki arkadaş arabasını yıkatmak için çağırmıştı birini, eleman geldi mobilet tarzı bir araçla, arkada elektrikli süpürge var, onunla önce içini temizledi, sonra da bir tabanca ile arabanın dışını bir güzel temizledi. Ben havayla yaptı sanmıştım ama buhar işini duyunca mantıklı geldi... 15 lira vermişti yanlış hatırlamıyorsam.

telefonu fln varmı?

sizce bu iş kurulur mu?

sizce bu iş kurulur mu?

Güzel soru ancak cevaplayabilmek için önce bilgi vermeniz gerekir,

ne kadar yatırım gerekiyor ?
verilecek hizmetin detayı nedir?
ürünün(hizmetin) satış fiyatı ne seviyede ?

Bunları cevaplarsan daha kolay yorum yapılacaktır,

acıbadem dörtyolda yeni bi yıkamacı açıldı oda buharla yıkama yapıyor bi gün denemek lazım:)

ereğlide bende yıkattım beya uğraştılar 10 tl ye yıkadılar iç dış yıkama tüm aracı 3 4 lt civarı bir su ile yıkadılar güzel bir temizlik olduen güzeli araç yıkandıktan sonra camı açıp kapadıktan sonra iz kalıyordu buharlı oto yıkama olduğu için camlar iz kalmadan kapanıyor

yanlız çamurlu yüzeyi silmek boyayı çizmez mi?
buhar yumuşatsa bile su tutmuş gibi akıp gitmiyor, bezle siliyorsun ve belki o anda bezle boyanın arasında ufak ufak taşlar olacak?

bizde de ufak çaplı makina varda hiç kullanmadım. motoru temizlemek için aldırmıştım :)

Geri