Bugün yastayim:(

ılk karımı hatırlamıyrum o kadar cok evlenmısım kı son karım slk ydı onunda ırzına gectım :) patladı yapıldı sımdı kuzen ları kullanıyor serefsız bı aldı vermek bılmıyor bız gsi talım :)

Arabanı seviyordun anlıyorum ama umarım birgün gerçekten yas tutacağın birşeyler yaşamak zorunda kalmazsın. Emin ol yas tutmak o kadarda kolay bir şey değil ;)

ılk karımı hatırlamıyrum o kadar cok evlenmısım kı son karım slk ydı onunda ırzına gectım :) patladı yapıldı sımdı kuzen ları kullanıyor serefsız bı aldı vermek bılmıyor bız gsi talım :)
helal sana melıı cok acık sözlusun :D:D

Arabanı seviyordun anlıyorum ama umarım birgün gerçekten yas tutacağın birşeyler yaşamak zorunda kalmazsın. Emin ol yas tutmak o kadarda kolay bir şey değil ;)

:good:Üzüntünü anlıyorum ancak yazılana katılmamak mümkün değil...

tabikide allah kimseye yas tutacağı bişeyler vermesin

ahhh ahh ben pazar sabahı kalkar kalkmaz kendim duş almadan arabamı yıkar.. ondan sonra duş alıp kahvaltı yaparım,,,

opel özlenir. 1,5 yıl oldu satalı ama nerde bi vectra c görsem hüzünlenirim hala.

Geri