evet abiler arkadaşlar,belki size garip yada saçma gelebilir ama vectradan ayrılışımın bugün 365.günü 1 sene oldu tam neredeyse.geçen sene malum kaza geçirdim ve pert oldu vectram.geçen zaman ne uzaklaştırıyo beni ondan nede unutturmaya yetiyo yastayım bugün.ilk göz ağrısı derler ya of of.o benim her şeyimdi.onsuz zaman geçmek bilmiyor.bi insan bi arabanın direksiyonuna oturunca bu kadar mı rahatlar,bu kadar mı sakinleşir,bu kadar mı kendini güvende hisseder?vectra bunları hepsine cvp verebiliyodu ama artık yok.99 eylülde 0 almıştık ve kazada 94 binlerdeydi tertemizdi daha.şu an sana kaybettiğin bişeyi geri versek ne isterdin deseler kesinlikle vectaramı isterdim.çok güzel günlerimiz olmuştu zaman onla çabuk geçiyodu.biraz benzin düşmanıydı ama olsun gülü seven dikenine katlanır demi?.sizinle paylaşmak istedim derdimi.siz siz olun vectra b nizin kıymetini bilin.şu an 0 km üretilse hiç düşünmem 60 milyar olsun yinede alırım,alırdım da.bugün 29 kasım 2009 tam 365 gün sonra bile hayla özlüorum onu