Bugün Spin Attım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MOKIA

Başkan
Bilgi Girilmemiş
Slm. 45c bayagı eğimli ve virajlı bi inişte 3. viteste vites teki hızı ile inerken 50km civarı sanırım. keskin bi dönüşe yaklaşırken inişte U dönüşü hızı biraz daha azaltmak için frene dokunmamla bereber arka taraf kaymaya başladı ve o an karşımda birden kaldırımdaki aydınlatma diregi çıktı araç yolda L pozisyounda ön tampon direge 5 cm kala durdurmayı başardım.

Araç durunca fenden ayagımı hafif çekmemle inişin etkisiyle ön tampon direge çarptı hafif esnedi. Daha sonra ilerde durup baktığımda resmi de ozaman çektim ön tamponda esnemeden dolayı boyada ezilme ve kırılma olmuş.

yolca4.jpg

Gerçi ben o an diregi görünce sag ön farı ve takımları gözden çıkarmıştım.
Ama şimdi tamponda o izi görünce hep kayma anı ve direk gözüme geliyor.
Boyadaki kırık pasta ile silsem geçermi acaba.?

img4585wf9.jpg

Son düzenleme:
geçmiş olsun. ama bence belki resimde hemen hemen hiç belli olmuyo denilebilir. hiç uğraşmayın öyle kalsın .

Boyada kırık çatlak varsa pasta işe yaramaz.

gecmıs olsun boyada catlak varsa pasta cıla bı ıse yaramaz

geçmiş olsun

gçmiş olsun belli bile değil canını sıkma bence

gecmis olsun cengiz virajlara dusuk devirde (msl 3 uncu vites te 50 gibi) girersen araba kaymasi cok muhtemel ama o viraja 2 nci viteste ayni hizla girsen cok muhtemel spin atmiyabilirdin..

gecmis olsun cengiz virajlara dusuk devirde (msl 3 uncu vites te 50 gibi) girersen araba kaymasi cok muhtemel ama o viraja 2 nci viteste ayni hizla girsen cok muhtemel spin atmiyabilirdin..

TEŞEKÜRLER arkadaşlar sağolun.

O yokuşu ben hep 3. vites ile çıkıyorum en dik yeri o U dönüşünün olduğu yer orda bazen 2 ye atyorum ama genelde 3 le çıkıyor. Bende inerken o yüzden 3 le iniyordum. Ben ön camda aydınlatma direğini görünce dedim ya sag farı çamurluğu filan gözden çıkarmıştım canımı sıkmıyorum da Hava da kuru Aracın kayması canımı sıktı.

geçmiş olsun...Allah daha büyük kazalardan saklasın...

Geçmiş Olsun

Geri