>> Bugün Servise Gittim -- YETKILI SERVIS FİYAT LİSTESİ ( RESIMLI )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MOKIA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MOKIA

Başkan
Bilgi Girilmemiş
> Bugün Servise Gittim -- SERVIS FIYAT LISTESI ( ASAGIDA )

Astra G ZXE motor hız sabitleyici takabilyomusunuz dedim onlara olmuyor dedi ama forumda taktıran bi sürü arkadaş var. Nası yetkili servis se.

img4912co4.jpg

1- Hangi servis bu?
2- Karter muhafaza nedir? (gerçi adı üstünde ama..) Lazım birşey midir?

1- Hangi servis bu?

Reklam olmasın Arpel opel adana yetkili servisi.

Karter muhafazası türkiye'deki araçlar için aracın en önemli prçalarından biri. Motorun alt koruma kapagı. Çukurda filan Motor altan darbe almasın diye.

1- Hangi servis bu?

karter muhafazasını gercekten bılmıyor olabılırmısın

cengız kardesım sen yapsana neden servıse goturuyorsunkı bu ısıde becerırsın sen

karter muhafazasını gercekten bılmıyor olabılırmısın

cengız kardesım sen yapsana neden servıse goturuyorsunkı bu ısıde becerırsın sen

Benim var zaten ben araç bakmaya gitmiştim o ara fiyat listesini de görünce aldım.

bence fiyatlar bir yetkili servise göre gayet iyi bu arada Hız sabitleyici Z motorların hepsine olmuyor maalesef yanılmıyorsam Comfort Club vs bu donanım paketi olan astra g lerde tesisat yok elegance yada Njoy olursa şans daha fazla diye biliyorum

Yav mazur görün ama fiyatlar bana biraz yüksek geldi:confused: en basiti listedikelerden xenon,rot balans ve pasta cila fiyatları oldukça yüksek....ben orgin ist gedizlerden gelme xenonu farlar için 350 ytl ye taktım rot balansada hayatım boyunca en fazla 30-40 lira vermişimdir...bence o listeyi bir kez daha güncelleyin...tabiki karar sizin...:rolleyes: güzel liste bu arada :)

Evet karter muhafazasını bilmiyorum, böyle bir mecburiyetim olduğunu da sanmıyorum. Dedim, adı üstünde karter muhafazası, alt kısımdaki karter yuvasını muhafaza ediyor, eee? Mutlaka olması mı gerekiyor o muhafazanın? O karter, sonradan muhafaza konulmasını gerektirecek kadar korunmasız mı? Eğer bu kadar hassas ise, Opel fabrikasyon neden koymaz o karter muhafazasını?

O sorunun asıl demek istedikleri bunlar :D

Evet karter muhafazasını bilmiyorum, böyle bir mecburiyetim olduğunu da sanmıyorum. Dedim, adı üstünde karter muhafazası, alt kısımdaki karter yuvasını muhafaza ediyor, eee? Mutlaka olması mı gerekiyor o muhafazanın? O karter, sonradan muhafaza konulmasını gerektirecek kadar korunmasız mı? Eğer bu kadar hassas ise, Opel fabrikasyon neden koymaz o karter muhafazasını?

O sorunun asıl demek istedikleri bunlar :D

Karter muhafazası oldukça önemli bir parça.Opel yetkili servis ve satıcıları bunu standart olarak sunmuyor her ne hikmetse ;) Düşününki bozuk bir yolda aracın altını vursanız ve karteri delseniz ozaman vahim bi durum işte...benim bildiğim karterler döküm olması lazım vurunca patlatma tuzla buz olma durumu söz konusu olabilir...yanlışsa da düzeltin :rolleyes:

Mutlaka olması mı gerekiyor o muhafazanın?

Türkiye şartlarında evet çünkü taşda düşebilü ayuda çakabilü :D

O karter, sonradan muhafaza konulmasını gerektirecek kadar korunmasız mı?

herhalde motor yağının rahat soğuyabilmesi için biraz ince yapmışlar o yüzden çabuk delinebiliyor

Eğer bu kadar hassas ise, Opel fabrikasyon neden koymaz o karter muhafazasını?

bu soruyu kendime çok sordum ama bir türlü cavap bulamadım acaba avrupadaki yolları düşünerekten mi araçları Türkiye ye gönderiyorlar yoksa opel parçadan mı çalıyor yoksa karter muhafası ile mi geliyorlarda arabalar muhafaza burda sökülüp ayrı para ile satılıyor vs. vs. vs. kimseninde günahını almaya gerek yok aslında ama kör şeytan işte insanın aklına sokuveriyo

Geri